[Eichholtz konsolbord II]

 
Konsolbordet från [Annorlunda Möbler] som jag visade bild på redan för ett tag sedan har fått flytta till en annan plats, denna gång med lite simplare dekoration runtom och lite även mer "jämnt fördelat". Bordslamporna är jag galet förtjusta i, men jag tror att det skulle vara väldigt fint även med vita lampskärmar (och jag letar därför efter det just nu) - just lampskärmar kan faktiskt göra ganska stor skillnad att byta ut!
 
Är väldigt förtjust i konsolbordet och jag ser fram emot tills våra nya soffor kommer - det blir lite lättare då med placering utav såna här "sidomöbler" och kanske får den då även en ny plats! Fördelen med just denna variant är att den är ju väldigt fin och passar i princip alla rum; vardagsrum, sovrum och t om i hallen!
 
 
  
Till vänster: Vit vas med silverkant och konstgjord orkidée från [Artflowers]. Till höger: Konsolbord från Eichholtz, från [Annorlunda Möbler]. Lamporna kommer från svenska tillverkaren By Rydéns.

[Svart porslin "Arabica"]

 
Har ni sett detta fantastiska porslin från [Vinga of Sweden]? 
Deras porslin är så fint och dessutom för en billig peng, trots hög kvalitét! Vinga of Sweden är faktiskt ett utav mina favoritmärken när det kommer till just svenska tillverkare/leverantörer vad gäller inredningsdetaljer. De ligger verkligen i topp och jag älskar den nya stilen de börjar köra i sitt sortiment - det andas lyx och flärd och jag bara älskar dessa detaljer i hemmet!
 
En nyhet hemma i köket är detta underbara "Arabica"-set i svart, glaserat porslin med en borstad finish. Fanns även i andra färger såsom benvit och blått, men svart kändes dramatiskt och höstigt. Mönstret är så härligt och lyfter hela porslinet! Något jag gillar med just fina karaffer, är att de passar bra som vas till blommor på köksbordet - det håller temat samtidigt som det känns sådär fräscht som det gör i bara köket.
 
 
 
Till vänster: Galet fint porslin i utförandet "Liquorice" från fantastiska [Vinga of Sweden]. Konstgjord tulpanbukett från [Artflowers], denna har hängt med i många år nu - lika fin förstås! Till höger: Serveringsfat "Arabica" i samma serie som ovan. Älskar ornamentmönstret, och får många kommentarer om detta fina porslin!