Utesäsongen är på ingång

Nu börjar det äntligen att bli lite varmare utomhus, härligt!
Och då är det verkligen skönt att kunna gå ut och sätta sig på balkongen. Jag har faktiskt längtat lite efter detta!
Vi har en inglasad balkong (balkongen är modell större, lite mer än 10 m2), så det blir ännu varmare att sitta där när solen gassar. Men det är verkligen mysigt att gå ut och sätta sig såhär på eftermiddagen, och tända levande ljus tända när det sedan börjar att bli mörkt. Men bara för säkerhetens skull (vi har ju ändå barn hemma) så kan det vara bra att komplettera med batteridrivna "fuskljus". Vi har några sådana på balkongen också. De är verkligen stämningsfulla, och fyller verkligen säkerhetsfunktionen.

Något jag också tycker känns som ett måste på våran balkong är en massa gröna växter! Jag älskar verkligen trädgårdar (lätt hänt när man är uppväxt med en mamma som älskar trädgårdsarbete...) och vill gärna ha en bit utav den grönskande sommaren hos oss också - trots att vi bor i lägenhet! När vi inte har tillgång till en privat trädgård så tycker jag väl att man får försöka skapa sin egen oas mitt i vimlet.
Sedan gillar jag också när balkongen känns lite lätt asiatisk och/eller orientalisk. Det har blivit något där mittemellan. Jag gillar växter, men upplever ibland att jag inte har lika gröna fingar som min mamma - tyvärr! Därför tycker jag att det är lite tacksamt att det finns plastväxter. De håller ju ju även fina på vintern. Jag gillar nämligen inte tanken att behöva flytta hela balkongen inomhus under vinterhalvåret...)
Kommer ni ihåg när jag - förra året - gjorde ett litet reportage om våran balkong (vilket också blev uppmärksammat hos Blogg.se). Det kan du läsa mer om här.

Nu har vi hunnit flytta till en större lägenhet - men dock inom samma bostadsområde så balkongen är egentligen sig lik. Det är bara själva lägenheten som är "ny", och större förstås. Jag har dock hunnit uppdatera balkongen med lite småsaker. Det kommer mera också. Jag har nämligen lite idéer om hur man skulle kunna göra balkongen ännu mysigare.

Till vänster: Stor svart ljuslykta, cirka 50 cm hög. Ljuslyktorna inuti är gjorda i glas, och kommer från Dardarkum.se. Gillar dem verkligen! Ser ni växten till vänster om den stora ljuslyktan?! Det är faktiskt en plastväxt. Något som jag har ganska gott om på balkongen. Jag har tyvärr inte lika gröna fingrar som min mamma! Därför tycker jag att det är lite tacksamt att det finns plastväxter. De har ju vissa fördelar, t ex så håller de sig ju fina också under vintern: Jag gillar nämligen inte tanken att behöva flytta hela balkongen inomhus under vinterhalvåret. Ser ni även "staketet" i bakgruden? Dessa är två stycken bambupersienner som vi har använt som balkongstaket. Det blir mycket mysigare på balkongen, och mer "klätt". Till höger: Och även detta är en stor plastväxt i "Bambu", 170-180 cm hög. Just denna variant finns att köpa hos Wexter.se. Men jag har sett att IKEA har en liknande plastväxt just nu, inte riktigt lika snygg (och inte lika hög) men faktiskt jättefin!
Till vänster: I bakgrunden - en asiatiskinspirerad vikvägg från DinStormarknad.se. Två asiatiska ljuslyktor hänger på vikväggen. Framför hänger just nu (men bara tillfälligt) en lampa som drivs utav solceller och som tänds automatiskt när det blir mörkt. Den påminner ju om en riktig asiatisk "rislampa" men denna är inte gjord i rispapper. Vi har två stycken hemma som vi snart skall hänga över vårat lilla odlar/arbetsbord ute på balkongen. Till höger: Murgröna och en liten palmväxt. I förgrunden till höger syns en solcellslampa i blomlådan. Supermysigt (och bra för miljön) med denna tyå utav belysning!
Till vänster: Murgröna och parasollstång (haha) från förra året. Till höger: Ljuslyktor - i set om tre - för blockljus.


Nytt för i år är även denna batteridrivna ljusslinga med små "bollar" som man kan fästa med små klädnypor (tillhörde förpackningen). På så vis kan man fästa dem i något tyg, t ex såhär under parasollet eller varför inte under en sänghimmel utomhus...


Vad som är guld värt

 
... är verkligen de små detaljerna som gör "det". De små blickfången säger mycket. Se tillexempel denna söta neccesären i guld med en stor blomma mittpå. Visst känns det glamouröst att ha sin makeup och sina "vardagsplock" i en sådan här fin och nätt lite väska? Jag tackar då inte nej till detta i alla fall! Denna fantastiskt fina neccesär kommer från ButikSussi.se.
 
 
 
  

Överkast och kuddar

Måste visa Er bilder på detta underbara överkast (med tillhörande kuddfodral) från MK-Trading.se. Blev mycket förtjust när jag hittade denna variant i deras sortiment. Det har faktiskt varit lite si-sådär med överkast tidigare hemma hos oss. Jag har faktiskt inte varit ett hängivet fan, men förklaringen till detta är att vi tidigare haft en väldigt låg säng som även var väldigt svårbäddad.

Känns verkligen skönt - på något konstigt vis - att vakna upp i en hög säng på morgonen. Riktigt mysigt. Jag gillar verkligen våran nya säng "LEIRVIK" från Ikea. Och den är MYCKET lättbäddad! Tidigare har jag känt att det här inte riktigt är min stil, men trött som jag var på den tidigare "stela" känslan så kändes det härligt att testa en ny stil i sovrummet. Jag är verkligen jättenöjd med våran mysiga, mjuka säng! Ett extra plus är som sagt överkastet "Emilie" från MK-Trading.se. Jag har faktiskt även en liten idé om att komplettera sängen med en sänghimmel (en sådan man fäster i taket, centrerad i mitten utav sängen), vi får dock se hur det går med den saken.

Sängen har jag bäddat med två tillhörande kuddfodral "Emelie" (måttet är 50x60 cm, inklusive vingar), varvat med två beigea kuddfodral (underbart söta med sina vita knappar) i linne från Nyblom Kollén. De rektangulära vita kuddarna i sidenlook med ornament är kuddfodral som jag låtit min mamma sy upp (hon är en utmärkt sömmerska, verkligen duktig!) och klä om utav gamla kuddar. Gammalt som fått nytt liv.
Det är verkligen mysigt med alla dessa kuddar, då det ger en härlig känsla som får en att bara vilja krypa upp i sängen och bara lata sig. Jag kommer dock komplettera med fler kuddar, och hade bl a tänkt köpa på mig två stycken extra "Emelie"-kuddfodral för att fylla ut sängen lite.

Till vänster: Mitt lilla lejon - och bebis (... men snart 1-åriga pojke) kan inte riktigt heller motstå att kravla runt i sängen. Är inte en sådan här liten gosepojk världens bästa mysfaktor, så säg? Till höger: Sängen är faktiskt fin i sig själv, men den blev lite mer fulländad med den fina sängkappan från Ellos. Just denna är i en grå variant men jag har även beställt en likadan fast i vitt. Tack vare ett erbjudande kunde jag köpa en extra för endast 124,50:- och då gäller det minsann att passa på! Sängen kändes mer ombonad, och lite mysigare! Tänk vilken skillnad lite sovrumstextiler gör, va?

Till vänster: Rund sidenkudde från H&M Home, inköpt för några månader sedan. När jag köpte denna visste jag inte riktigt vad jag skulle ha den till. Men jag visste att den skulle passa någonstans, någongång. Till höger: Den här snubben - som föredrar att rusa runt i bara underbyxorna hemma - vill förstås också vara med på bild när lillebror får bli fotograferad. Men han sitter alltid snällt och fint framför kameran, - annat var det förr...!



Sköna kuddar = skön säng!


Taklampa med glasskärm

Denna vackra taklampa med glasskräm (i klarglas med prismor) har jag nyligen klickat hem från Elonline.se. Väntar förstås spänt på att den skall dyka upp med posten inom några dagar.
Detta är verkligen en utmärkt och modern taklampa till ett osedvanligt bra pris. Jag har sett liknande modeller som kostar många (!) tusenlappar mer, och som dessvärre inte har känts helt prisvärda. Denna modellen kostar dock endast 2.198 kronor - och det kan man väl ändå betala för en snygg taklampa med en glamourös (men samtidigt modern) känsla? Jag tycker i alla fall att detta kändes prisvärt. Många fina taklampor och pendlar likt denna variant finns hos denna webshop.

Tävling! Vinn en morgonrock "Yacht Club"

Nu är det dags att dra igång en tävling i samarbete med LevHemma.se, där vi lottar ut en valfri morgonrock "Yacht Club" i unisexmodell, som passar både herr och dam.
Morgonrocken är en exklusiv och lyxig morgonrock i 100 % skön bomullsvelour från det svenska märket Newport Collection. Morgonrocken är designad med ett dekorativt broderat emblem på bröstet och konstrasterande färg på krage och ärmslut. Finns i färgerna med dominerande vitt/marinblått, och vice versa. En lycklig vinnare får välja valfri färg och storlek på morgonrocken.


Alla kan vara med och tävla, även du som inte har en egen blogg.

Detta gör du för att vara med och tävla, för dig som har egen blogg:
Skriv ett inlägg på din egen blogg och tipsa om tävlingen med valfri text. Surfa in på LevHemma.se's hemsida och berätta om en annan produkt som du också gillar från deras sortiment. Använd gärna bilder från deras hemsida. Skriv sedan en kommentar med ditt namn och berätta att du är med och tävlar, - glöm inte att länka till din egen blogg så att vi kan se att du verkligen har tipsat om tävlingen.
Detta gör du för att vara med och tävla, för dig som inte har en egen blogg:
Skriv ett mail och tipsa om tävlingen med valfri text. Surfa in på LevHemma.se's hemsida och ge exempel på andra produkter som finns i deras sortiment. Bifoga gärna en bild från deras hemsida i mailet. Skickat mailet till minst tre personer från din mallista (glöm inte att skicka en kopia utav mailet till inredningstipset@live.se, så att vi kan se att du verkligen har tipsat om tävlingen). Skriv sedan en kommentar med ditt namn och berätta att du är med och tävlar. Nämn också ytterligare produkt som du gillar från LevHemma.se's sortiment.

Tävlingen pågår fr om idag och avslutas 1:a april. Vinnaren presenteras kort därefter med hjälp utav en slumpgenerator. Beslutet kan ej överklagas.
I samarbete med

Uppdatera badrummet med marint



Newport Collection är ett svenskt livsstilsvarumärke som producerar heminredning med en tidlös och klassisk design, i en genuim amerikansk "New England"-stil (som också helt enkelt kallas bara för "Newport" i vissa kretsar). Newport Collection specialiserar sig även på exlusiva hemtextilier, som känns riktigt lyxiga för en avslappnad livsstil. Tankarna för en till livet på den amerikanska östkusten, som också har varit ett kännetecken för Newport Collection och deras kollektioner. Det är även många som känner igen Newports produkter som bl a förekommer i den populära tvserien som blivit en stor succé, "Solsidan" som sänds på TV4.

Den marina stilen passar verkligen jättebra i just badrum, så varför inte uppdatera ditt badrum med lite härliga badlakan nu även till sommaren...? Alla badlakan kommer från LevHemma.se och kostar 695:- /st. Klicka här för att se hela deras sortiment från Newport. Håll er uppdaterade här på Inredningstipset, för inom kort lottar vi ut en lyxig morgonrock "Yacht Club" i samarbete med LevHemma.se.

Ge dig Katten på att vi hittat den perfekta bäddsoffan!

Äntligen är den här. Våran fina, nya bäddsoffa.

Inte kunde man väl tro att detta faktiskt är en soffa, med mer än en funktion att endast sitta i?!
Jag tycker nog att denna "Katten", från Sweef.se, är bäddsoffan med jättestort B. Vi har tidigare varit lite skeptiska till att köpa soffor via internet, och i synnerhet bäddsoffor. Det är ju sådana man vill provsitta, känna på och ja... - helst sova i, ni vet.

Men åh, vad jag är glad (och i efterhand väldigt tacksam...) över att vi klickade hem denna bäddsoffan till oss. Bäddsoffan "Katten" är bekväm och skön att sitta i, men inte sådär oförskämt mjuk att man sjunker ner i den. Jag gillar inte sådär supermjuka soffor, så denna var absolut i min smak! Stoppningen skulle kunna beskrivas som medelhård, och jag upplever - tack och lov - att detta blev alldeles perfekt för vårat ändamål. Både vad gäller interiörmässigt och funktionellt. Det kändes även ytterst viktigt att vi skulle ha en fin bäddsoffa. Det kan ju tyckas vara lite svårt att hitta snygga bäddsoffor till bra (!) priser.

Vi hade tidigare kika på några varianter från JYSK i samma prisklass. Till en början tycktes de vara bra, men de var varken snygga eller bekväma att sitta i. De såg rent ut sagt förfärliga och billiga ut i verkligheten. Inte så roligt, så det alternativet fick vi utesluta direkt. Vi har i efterhand även blivit avrådda av erfarna konsumenter att köpa bäddsoffor från JYSK, kvalitéten håller inte sägs det. Jag är verkligen glad över våran bäddsoffa... tänk att det kunde bli så bra tillslut, med en bäddsoffa vi inte ens provsuttit innan vi beställde den! Jag kan verkligen varmt rekommendera Sweef.se till alla som vill köpa vackra, funktionella bäddsoffor till väldigt låga priser. Vi är supernöjda med våran.

Till vänster: Kuddfodral i "lin" med knappar från Nyblom Kollén. Stilren aluminiumskål "Queen Anne" från LevHemma.seTill höger: Bäddsoffan "Katten". Mattan är endast tillfällig. Vi planerar att införskaffa en ljusare, grå variant (ej ryamatta) för att lyfta upp rummet.


Till vänster: Divanen/schäslongen i bäddsoffan. Troligtvis allas favoritplats. Skönt att sitta här där man får sträcka på benen, och koppla av på riktigt. Vill gärna komplettera soffan också med en vacker, mysig pläd. Till höger:Mycket förtjust i aluminiumskålen som verkligen passar in överallt i vårat hem. Insidan är glaserad så den är mycket lätt att torka ur och rengöra. Mycket tacksamt!

Till vänster: Vitt satsbord (tre delar) i trä. Mycket bra att man kan justera hur mycket utrymme man behöver. Till höger: ... och här blir det ju jättehärligt att slå sig ned för att läsa en bok, ta en kaffe med kaka och se på nyheterna... eller bara slagga! Vad väljer du?

För en exklusivare och mer genomtänkt känsla; Våga gärna blanda olika textila material - och färger - med varandra. Var inte rädd för att sticka ut! Här med soffan - i materialet alcatex - och kuddar i vit sidenimitation.



Bäddsoffan fungerar dagtid som sittplats i vårat allrum (som får agera gästrum vid andra tillfällen...), och "Katten" som har en trevlig schäslong/divan blir vårat sociala lejon. Den rymmer hela familjen under fredagsmyset. Detta är ju en bäddsoffa med GENERÖST mått. Jag bara bävar för den dagen vi skaffar en teve till detta rummet, för ungarna (och vi vuxna...) lär ju aldrig slita sig härifrån. Nu är det bara en ny, trevlig matta som fattas. Något som jag också gillar stenhårt med denna bäddsoffan är att den rymmer sängkläder (t ex täcken och kuddar) i det smarta förvaringsutrymmet undertill.

Snart är det dags att även inviga bäddsoffan och provsova i den. Häng med! Kika in om några dagar så får ni se hur det gick...

Vardagsrum - "Extreme makeover"


Nu är vi så gott som klara med vårat nya vardagsrum, något som verkligen känns jätteroligt (och jätteskönt)!
Kan börja med att berätta att det har varit mycket planering som gällt för min egen del. Som tur är har vi haft tre månader på oss (den normala uppsägningsperioden som hyresgäst) att planera nya hemmet. I lugnt och ro. Tur att man har en dator, och internet. För vi har faktiskt gjort de flesta utav våra inköp på just internet!

Jag har - på senare år - verkligen blivit stenhård vad gäller att matcha material och färger, inredningsmässigt. Det är bara något som har fallit sig naturligt. Jag är nog rätt petig vad gäller färg- och formgivning. Jag gillar inte heller att blanda in för mycket "tjaffsiga" saker (fast ibland blir det ju förstås också på det viset!) och inte heller för många färger. När jag skall placera ut saker hemma - t ex inredningsprylar och dekoration - tänker jag alltid igenom hur och var allting ska stå, och i vilken ordning.

Självklart är det oerhört mycket kvar som måste göras här hemma. Vårat sovrum har - fram tills idag - sett ut som ett riktigt kaos! Mina kläder har legat precis överallt, eller i svarta sopsäckar (så glamouröst...). Men idag har jag och min man - äntligen - byggt ihop min klädbyrå, och jag har kunnat rensa lite i röran och det blev helt plötsligt mycket mera utrymme att röra sig på!

Vi har faktiskt inte köpt en enda flyttlåda, utan har klarat att flytta det mesta på egen hand och i påsar. Ömtåliga saker och stora möbler har min man och hans vänner ( - all cred till dem - ) flyttat i omgångar. Sakta men säkert tömdes våran gamla lägenhet och vi sålde också ut möbler vi hade tröttnat på.
Jag sålde även en massa utav mitt gamla "skräp" på Tradera och tjänade flera tusenlappar. Det kändes verkligen helt fantastiskt att få in lite pengar för sådant man faktiskt inte använder, eller någonsin har planer på att använda! Det gäller verkligen att se över vad man har hemma, för det finns verkligen pengar att tjäna på sina gamla saker! Det sägs ju att varje familj (nästan i alla fall) har överskottsprylar till ett värde utav cirka 20.000 kronor i sitt garage/förråd. Tror ni att det stämmer?

Nu tänkte jag visa lite bilder från vårat sprillans nya vardagsrum:

Välkommen! Detta är våran nya soffa "Grande", som är en naturvit soffa (alltså inte helt "snövit") i kalvskinn med inbyggd belysning, och sidobord (för t ex en kaffekopp) och en avlastningsdel. Soffan kommer från leverantören POP Interior.se, som verkligen har helt grymma och unika soffor! Denna soffan kunde man välja i en massa olika färger. Vi tänkte ju vara lite "fega" och först satsa på en svart soffa. Det känns ju bekvämt med en mörkare soffa när man har barn. Ni vet varför. Men vi kände att vi måste våga testa någonting nytt. Jag är så glad att vi inte valde en svart soffa i slutändan, för den vita soffan förstorar verkligen rummet! Trots dess gigantiska storlek (detta är inte en liten soffa...), som rymmer hela familjen och lite till...! Otroligt skön och bekväm är den också. Kunde inte ha blivit bättre för oss.





Till vänster: Våran nya matta - som jag tidigare omnämnt i ett inlägg - kommer från Rugvista.se och jag hela familjen verkligen älskar denna mattan! Den är verkligen fantastiskt, och hundra gånger finare i verkligheten än på bild (och där var den redan var fin, det förklarar kanske saken...?). Denna mattan är i måttet 200x300 cm och det var verkligen ett helt perfekt mått till vårat vardagsrum, och våran nya soffa! Till höger: Den skorstensfria spisen "Loghouse", som jag verkligen gillar. Är inköpt från Hemmamiljö.se. Vi har i dagsläget inte hunnit testa den "på riktigt" ännu, men det skall vi göra inom kort! Det skall verkligen bli spännande.
Till vänster: Den inbyggda lampan i soffan ser ut såhär dagtid. Ungefär som en simpel glasskiva, som man kan använda som ett litet avlastningsbord om man vill. Till höger: Våran jordglob - som vi tidigare hade i vårat gamla sovrum - har nu fått flytta in i vardagsrummet! Jordgloben är i högblankt lack och matchar ju lite till mediabänken (som även denna är högblank). Jordgloben är utav märket Atmosphere och kommer från Jordglob.se. Ljusstaken "Triplets kandelaber" kommer från KG Design.


Mediabänken "Q-Max" äe 180 cm lång, högblankt lackad. Fanns i både vitt och svart. Svart kändes faktiskt lite för vanligt, så vi körde på ett vitt. Också lite för att hålla oss till färgtemat. Köpt hos Furniturebox.se. I dagskläget har vi ingen teve installerad. Men det kommer!


Denna kristallampan är faktiskt ett fynd från Tradera! Vet inte hur jag lyckades hitta en lampa där, men jag har för mig att jag satt och kikade på utbudet utav lampor (jag sålde själv en gammal kökslampa där), och råkade hitta denna! Vi hade faktiskt kikat på en liknande lampa - men inte alls lika fin, och mycket dyrare - på en lokal möbelaffär. Men denna var flera tusenlappar billigare, och dessutom helt ny och oanvänd! Vilket fynd! Lampan har en diamater på 50 cm, och kristallerna sträcker sig ned 90 cm från taket. Vi fick hjälp att montera lampan utav en god vän till våran familj. Det tog oerhört lång tid att bygga ihop lampan, men resultatet blev ju helt outstanding tycker jag... t om våran son på tre år tycker lampan är fin, hahaha.


När lampan är tänd blir hela rummet randigt, tack vare alla "trådar" som kristallerna är fästa vid.




Vardagsrumssoffan "Grande" by night.



Ny skorstensfri spis

Nu måste jag visa er vilken fin, skorstensfri spis vi har köpt till vårat vardagsrum!

Skorstensfria spisar - eller etanolspisar som de också kallas - har man ju sett förr. Det är spisar och kaminer som eldas med flytande spisbränsle istället för ved. Man behöver ju alltså inte bo i hus eller ha en egen skorsten för att ha spis hemma!. En skorstensfri spis brinner alltså med riktig levande eld, och sprider värme (eller framförallt trivsel som en traditionell kamin - mysfaktorn komer definitivt bli hög...!)

Skorstensfria spisar har ju blivit väldigt populära de senaste åren, inte sant? Jag har alltid tyckt att de är fina, men har också lagt märke till att många modeller känns lite för minimalistika för min personliga smak. Det är som om de snarare skulle passa i toppmoderna funkishus istället för en mer "vanlig" lägenhet eller villa, som vi ju bor i. Jag kikade runt i olika internetbutiker för att spana in olika modeller. Bestämde mig tillslut för att beställa ifrån Hemmamiljö.se (störst sortiment, med bästa priserna) en helt underbar modell som kallas för "Loghouse". Spisen är i en klassisk, amerikansk stil som både är elegant och stilren på samma gång. Precis en sådan jag sökt efter! Utan denna modell hade det kanske inte blivit någon skorstensfri spis för våran del...
Den var verkligen pricken över i:et! Fantastiskt!

Bara några dagar efter våran beställning så hade vi spisen hemma. Det kändes verkligen lätt och smidigt. Och spisen var inte heller svårare att montera än en vanlig IKEA-möbel.

Bra att veta om skorstensfria spisar:

- Skorstensfria spisar kallas också för etanolspisar. Finns som golv- bords- och väggmodeller.
- Eldas med flytande spisbränsle istället för ved (finns att köpa på stormarknader, benisnmackar o sv)
- Sprider värme (men framförallt mysfaktor), men inte lika mycket som en "vanlig" spis. Mysfaktorn är dock hög.
- Sotar och ryker ingenting, det enda som bildas vid förbränning är små mängder koldioxid och vattenånga (samma som finns i våran utandningsluft)

Romantiskt sängöverkast


Jag vill visa er detta vackra sängöverkast som jag inom kort skall fotografera åt MK-Trading. Underbara Micci som arbetar hos MK-Trading skickade detta fantastiska sängöverkast (260 x 260 cm) till mig, inklusive två stycken tillhörande kuddfodral (50 x 65 cm) med vingar.
Jag är verkligen helt dunderförtjust, och är övertygad om att detta kommer att passa så bra tillsammans med våran nya, vita säng.
Ännu är det dock fortfarande lite kvar att göra i vårat sovrum. Bland annat så skall våran nya taklampa i sovrummet installeras ordentligt utav en elektriker, och en byrå skall byggas ihop. Sedan är det faktiskt inte så mycket kvar... skönt!


Det här med bäddtextilier gör verkligen jättemycket i sovrummet. Jag har valt att satsa på ett lite ljusare sängöverkast, då detta både kommer att förstora sängens helhet, - men också hela rummet. Det jag personligen också gillar är att satsa på jordnära färger i sovrummet. Det går aldrig ur modet, och passar till (nästan) allt!

Jag vill verkligen passa på att rekommendera MK-Trading och deras textila produkter. MK-Trading är ett svenskt, familjeägt heminredningsföretag som sedan början utav sjuttiotalet har levererat stilsäkra och högkvalitativa (och enligt mig - helt underbara...) textilier.
Besök gärna deras hemsida och ta del utav deras fantastiska och underbart inspirerande kollektioner.

"Fyren Måseskär", en härlig marin kollektion. Bildkälla: MK-Trading.se, Formexmässan 21/1.