[Mera sovrumsinspo]

 
Här kommer ännu lite bilder (bättre kvalitét) från mitt sovrum, dagsfärska bilder. Tycker det gör så mycket med lite grönska på rummet och en liten bukett (i lilla Klong "Äng"-vasen) gör sig helt perfekt med lite vitt blomster. Ni som följt mig sedan länge vet nog vid detta laget att jag är väldigt svag för gröna växter och i synnerhet vita, neutrala blommor - så fräscht och läckert och passar in precis överallt. Eller vad säger ni?
 
Ha en trevlig kväll! Nu är det läggdags för mig.
 
 
 
Till vänster: Speglarna på väggen (se föregående inlägg) skymtas ovanför sänggaveln. Så glad över dessa då de var ett riktigt kap! Till höger: Favoritvasen... Klong's "Äng"-vas i mindre modell, kommer från [Lantliv].
 
Till vänster: Spegeldetaljer är återkommande favoriter hemma hos mig (dock med måtta). Detta konsolbord i silver och med spegel kommer från en butik i Stockholm. Till höger: Vasen igen, och underbara vita prärieklockor som har stått sig sååå fina och länge. Jag köper definitivt mer såna här så fort dem vissnat... eller kanske i bästa fall hittar några fina konstgjorda hos min favoritbutik, Artflowers :-) 

[Spegel ovanför sängen]

 
Sovrummet hos mig är ganska oförändrat (trots att jag egentligen sedan länge har velat tapetsera om till vitt) bortsett från de tre söta små speglarna ovanför sängen. De är väldigt lätta i vikt (...annars hade jag nog nojat lite över att de skulle ramla ner på oss medans vi sov, haha) och var väldigt billiga i inköp - nästan så att jag inte vågar skriva ut vad de kostade ;-) och köpta i England under min semester. Jag tycker faktiskt att just inredning och inredningsdetaljer överlag är väldigt billigt i UK.  Jag blev oerhört nöjd med speglarna då jag sökt efter liknande, mindre varianter - för just detta ändamål att fästa över sänggaveln. När man minst anar det hittar man det man söker!
 
Ps! Jag får oerhört mycket förfrågningar och mail nästan dagligen om varifrån min pikarade sänggavel kommer. Den kommer från tillverkaren AZ Design, men dessvärre tror jag inte längre att den finns kvar i deras sortiment. Maila deras ansvariga och hör med dem ifall den finns kvar.
 
 
 
Bilderna kommer från mitt instagramkonto [@mylivinghome]