[@mylivinghome]

 
Tänkte faktiskt passa på att visa er lite bilder från mitt instagramkonto @mylivinghome som jag också är aktiv med. Det blir en hel del inredningsrelaterade bilder där också eftersom Instagram växer så pass, och det är en helt annan typ utav integration med läsarna än på bloggen, som läsarna oftast bara scrollar igenom utan att lämna avtryck. Jag är väldigt glad och tacksam till alla Er som besöker mig så ofta och regelbundet, det är SÅ roligt att se att ni fortfarande efter många år är så många som besöker mig och Inredningstipset!
 
Tack till er allesammans!
 
 
 

[Soffbord "Cross" i krom]

 
Efter en del fungeringar beslutade jag mig för att skaffa ett nytt soffbord. För några år sedan skulle jag aldrig någonsin tänka tanken att skaffa ett soffbord i glas... men nu är det ju på tapeten, och hur snyggt är det egentligen inte glasbord med "rätt" inredningsdetaljer? Detta soffbord från [Em Home] har ett "kryssformat" underrede i krom. Finns även i mässing och är hur snyggt som helst. Jag har blivit lite mer för inredningsstilen Art Deco men blandar förstås med detaljer som jag gillar. Det är ju det allra viktigaste och att inte fastna i ett "typiskt tänk" som egentligen inte är motsvarar ens personliga stil.
 
Något som också är roligt är att jag faktiskt vågat mig på - i mitt annars ganska svart/vita vardagsrum - är att införskaffa lite färg. En härlig skogsgrön sammetskollektion från [Svanefors]. De har helt fantastiska sammetstextiler men jag går faktiskt redan i tankarna att växla om till mörkblå sammet också framöver - alltid kul att byta emellan årstiderna vad gäller textila material, fördelen är att det är lätt utbytt och behöver inte kosta skjortan heller.
 
 
Soffbordet kommer från [Em Home], och finns även i mässing - så läcker även den! Men just krom passar ju absolut bäst hos mig då jag har många detaljer redan i detta utförande.

[Bohemisk bordsdukning]

 
 
Såhär vackert dukade vi upp med under förra veckan till en fest, ett litet firande med vårat närmaste tjejgäng där vi skulle tacka av en utav våra vänner som precis har gift sig (därav "brudtemat") och som skall flytta till annan ort.
 
Våran tillställning var liten och intim med bara några få inbjudna, och vi körde främst på ett vitt / silvrigt tema med lite naturinslag. Bordsduken i plast (...ja, du läste rätt!) hade struktur som ett riktigt träbord, och egentligen alla artiklar till festen var engångsprodukter (plast och papper) och det är verkligen oerhört smidigt vid sådana här tillställningar - skönt att slippa disk och annan kladd. 
 
 
 
Alla partygrejer (tallrikar, dekorationer och plastbestick/glas m.m) kommer från [Partytajm]

[Spakänsla i badrummet]

 
Jag tycker att det är jättemysigt med lite "bohemiskt" och ombonad stil i badrummet. Det passar perfekt till den annars så sterila och kalla miljön, som det ju oftast är i badrum med kakel och klinkers. Vårat badrum är helkaklat och väldigt vitt med ljusgrått golv, det bidrar ju inte till någon mysig känsla precis så därför har jag försökt att tillföra både naturmaterial och växter i badrummet.
 
En så kallad "Moseskorg", flätad korg, har jag fyllt med snyggt rullade badlakan och handdukar. Dessa är främst tänkta till gäster men det fungerar ju till hela familjen också - smidiga att "grabba tag i" om man behöver.
 
I badrummet har vi dessvärre inget ljusinsläpp så konstgjorda växter kommer också väl till pass. Jag försöker alltid att hålla påfyllt med tvålar och andra "sparelaterade" produkter, det bidrar ju till en ganska lyxig känsla ändå.
 
 
  
Till vänster: Den flätade "Moseskorgen" (och den grå krukan) kommer från Rusta. Tycker att de har ett himla bra sortiment nuförtiden! Det konstgjorda trädet kommer från [Artflowers], en variant utav den så populära växten "Pachira", jag TROR att de ibland också kallas för "Strandkastanj", en vacker och dekorativ växt med långa bladsjälkar och har ibland flätad stam (på de lite större träden, ialla fall). Till höger: Ekologiska och helt naturliga tvålar från [Afeef], jätteförtjust i dessa.
Favoriter! Stor och generös bricka i perfekt "gråbrun" rotting från [Room99], doftljus från [Beach House Company] och kaffeskrubb (doftar ljuvligt...) från [Afeef]. Detta är mina favoriter i badrummet just nu.
Underbart lyxiga så kallade ""Beduintvålar" tillverkade utav de bästa råvarorna, gjorda utav kamelmjölk och bra för huden. Finns att köpa [Afeef]. Dessa doftar sååå ljuvligt, av "Mysk" och "Oud" - de är nästan lite "manliga" i dofterna (trots att de egentligen alltså är unisex), men enligt min smak så detta var en passande (och mycket uppskattad!) presen till mannen! Helt underbara!