[Grått loungeset till balkong]

Jag lovade mig själv förra året att förnya vår balkong i år med riktigt fräscha möbler. Det blev en total makeover med både nya möbler och nytt golv. Har letat febrilt under våren och inte hittat riktigt "rätt" men tillslut föll valet på detta läckra loungeset i grått utförande. Det består av hela 20 delar (!) och kommer från Designpallen. Samma set finns i andra färgkombinationer (bland annat svart och brunt) men jag verkligen älskar utemöbler i just grå nyans. Svart för mig blir lite för "svart", brunt är förvisso också jättefint men just grått är lite mer lättmatchat med andra textiler. 
 
 
Jag blev väldigt nöjd med utemöblerna och det fina bordet med glasskivor. Slutresultatet kändes mycket bättre än vad jag trodde - trots att jag redan hade väldigt höga förväntningar på möblerna! Tyckte det var helt perfekt nyans på konstrottingen, fint att det "skiftar" lite i den  grå nyansen också då det känns mer levande. Man kan faktiskt inte tro att det är konstgjort material. Se nedan för fler bilder!
 
 
Till vänster: Av en slump hittade jag ett insynsskydd - även detta från Designpallen.se - av sådan sort som jag sökt väldigt, väldigt länge efter! Detta är ett "staket", hela 150 cm högt (och 500 cm långt; det vill säga 150x500 cm) helt tillverkat i konstgjort material så det ruttnar inte eller missfärgas inte av fukt eller väta. Perfekt! Vi klädde in de fula, vita betongväggarna i detta insynsskydd och det blev verkligen SÅ bra! Mycket mysigare och trevligare intryck än kalt och stelt. Kan inte säga det tillräckligt många gånger hur bra resultat vi fick! På golvet skymtas även solcellsbelysning i form av kulor (vi har totalt fyra stycken i två olika storlekar; större och en lite mindre) från StarTradingTill höger: Den konstgjorda bambun kommer från Artflowers.se.
Till vänster: Färsk mynta från mina föräldrars trädgård - att ha växtligheter på balkongen / uteplatsen skapar en lummig känsla, och det är något som jag verkligen föredrar! Till höger: Det fina med dessa utemöbler / loungeset är att man kan kombinera dem faktiskt precis hur man själv vill. Vi valde att göra en "hörnsoffa" i ett hörn och placerade två stycken fristående moduler vid en annan vägg - på så sätt skapar man lite avstånd till varandra när man sitter.
Till vänster: Konstgjorda växter. Bakom skymtas det fina insynsskyddet. Till höger: Ena väggen med två fristående moduler.
Ljusslinga med solcellsbelysning (tänder sig själv vid skymning och laddas med hjälp av solljuset) från Startrading.