[Wigglekart recension]

 
Vi har fått möjlighet att testa och recensera en [Wigglekart], som är en helt fantastisk leksak både för inom- och utomhusbruk. En "Wigglekart" är en leksakbil av hög kvalitét och är ett bra komplement och ersättare till en vanlig "Bobby Car". För några månader sedan funderade jag faktiskt över om vi inte skulle skaffa en Bobby Car"till våran biltokiga, treåriga son. Jag var inte helt taggad över det och började se över andra lämpliga varianter och fastnade för denna. Efter flera månaders användning kan jag bara säga att jag skulle 100 gånger om rekommendera en Wigglekart framför något annat. Sonen älskar den och kör den riktigt bra, och den är bara SÅ KUL!
 
Man tar sig framåt med bilen genom att "wiggla" med ratten - ingen motor krävs, utan bara vanlig fysisk ansträngning (det är dock inte särskilt ansträngande att använda sig utav den eller så). En annan fördel med Wigglekarten är att den är helt ljudlös; alltid en liten detalj som många av oss föräldrar uppskattar!
 
 
  
Till vänster: Vilar på bilen. Skänken kommer från [Nilssons i Svedala]. Till höger: Någon som är väldigt glad över nya favoriten; tur då att den går att köra smidigt på i princip alla underlag (möjligtvis då att gräsmatta kanske inte är att föredra, haha). Men verkligen jättesmidig och tystgående bil. 
Wigglekarten hittar du hos [Wigglekart]
Emma

Denna verkar rolig :)) pris?


2019-01-15 x 10:06:33

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?