[Doftlampa]

 
Denna doftlampan har jag faktiskt haft ögonen på ett tag, ett så kallat "marmorerat ägg" med doftfunktion. Den fungerar helt sonika så att du fyller den med vatten (lyfer av "glasägget", och inuti finns en behållare) och några droppar eterisk doftolja. Jag har doftoljor med bla vanilj, lavender och orientalisk oud (...som jag alltid tyckt luktar vansinnigt gott!). Trots frenetisk användning hemma hos oss hänger sig doften kvar i flera dagars tid, dock på ett behagligt sätt - vilket är MYCKET viktigt för mig det sistnämnda - då jag inte tål för starka dofter utan att drabbas av huvudvärk.
 
Fantastiskt helt enkelt! En doftupplevelse gör så mycket mer än vad man tror, så detta är något jag skulle rekommendera väldigt varmt faktiskt!
 
 
 
Till vänster: Doftlampa från [Doftbox], så galet läcker och funktionell samtidigt. Brickan är från Jotex, dock inget jag skulle rekommendera överhuvudtaget - den har skarpa "oslipade" kanter som lämnar skrapmärken efter sig överallt, suck! Till höger: Fina filten! Jag får också många frågor om mattan, en simpel variant från Rusta faktiskt.
Eva

Hej Undrar om du vill sälja din tv bänk till mig q-max ? Mvh Eva


2019-01-07 x 19:04:43

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?