[Vit familjesäng]

 
Vi har tidigare haft en juniorsäng (en riktigt kompakt våningssäng!) från ett europeiskt märke till våra pojkar som har fungerat bra. Då hade barnen ett mindre rum att vistas i och vi behövde en säng som tog upp så lite plats som möjligt. Med åren har pojkarna såklart vuxit till sig och vi började fundera på en ny säng. Jag hade faktiskt börjat "tröttna" lite på våningssängar också då de kändes för kompakta på något sätt, men samtidigt finns behovet också av en lite bredare säng också.
 
Lösningen på detta var faktiskt att skaffa en familjesäng!
Jag tänkte att då är vi kanske inne på "samma spår", men en familjesäng är så mycket luftigare än en vanlig typiskt "fyrkantig" våningssäng. Vi hittade en fin variant från [Tibergs Möbler]. Jag hade aldrig ens i min vildaste fantasti funderat över en familjesäng, men måste säga att de är så oerhört praktiska och faktiskt väldigt mysiga! 
 
Denna familjesäng från svenska Mavis ("Lisa familjesäng", heter modellen) är verkligen välgjord och dessutom oerhört stabil - vilket man inte alltid kan räkna med, speciellt om man köper "billigare" modeller på nätet, så det skulle jag aldrig våga drömma om att köpa hur som helst. Denna säng blev vi väldigt nöjda med (...både vuxna och barn!) och jag skulle nog säga att det känns som mysigaste sängen i hemmet. Vi har bonat upp med lite roliga bäddtextiler och kuddar för den optimalt mysiga känslan. Blev väldigt, väldigt bra!
 
 
  
Till vänster: Familjesängen "Lisa" från [Tibergs Möbler]. Textilerna - kuddfodral m.m - kommer från [Textilonnet] - en favorit sedan förr. Till höger: Gröna posters! Om jag inte minns fel är dessa från [BGA Fotobutik]. Nackdelen när man ska välja posters är att det finns så himla många att välja emellan, ska man matcha tar det en evighet innan man bestämt sig, haha... 
Haft dessa posters ett bra tag och tycker att växtligheterna livar upp vilket rum som helst och tillför lite grönska - fördelen är att inget behöver vattnas...
  
Mysigt!
Felicia

Ja det känns ju viktigt att det liksom är en stabil säng . Jysk tex är bara skit! men denna ser fin ut! 😃


2018-10-08 x 08:30:53
Veronika

Tycker det verkar jätte praktiskt faktiskt! Jobbig att montera ihop undrar jag?!


2018-10-16 x 00:08:30

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?