[Konstgjord hortensia]

 
I fredags fick jag "Fredagsbuketten" levererad från [Artflowers]. Detta är en specialbeställning - en handknuten, konstgjord (!) bukett med hortensia. Jag älskar rustika buketter och vill ju alltid komma åt den känslan. Mitt önskemål var en stor, generös bukett med hortensia i dova färger (gärna åt det blå/lila/rosa hållet) och med enbart gröna blad såsom eucalyptus och lite annat smått och gott. Jag blir alltid helt överväldigad när jag öppnar paketen med mina beställningar därifrån! Har ju varit en trogen kund sedan många år, men gång på gång tycker jag ändå att de lyckas överträffa sig själva med sina buketter... wow, alltså!
 
Vad är då det bästa med konstgjorda buketter? Fredagsbuketten håller sig fin från fredag, till fredag, till fredag, till fredag... tröttnar man på buketten är det bara att lägga undan den ett tag och ersätta med något annat. Jag tycker att det är trevligt med lite "säsongsbaserade" buketter - dock såklart i färger man själv gillar. T ex så är inte gult eller orange något jag i första laget skulle införskaffa.
 
Är inte buketten helt underbar?!
 
 
 
Till vänster: Underbara buketten! Till höger: Dessa koppar har jag fått många frågor om. Jag köpte dem på en utförsäljning i en lokal butik som skulle stänga ner. Båda kopparna kostade bara 15 kronor (!) tillsammans, ett riktigt fynd! De påminner faktiskt lite om en serie porslin från holländska Rivièra Maison, som är ett utav mina favoritmärken - men skillnaden är att där kostar EN kopp cirka 200 kronor...

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?