[Spakänsla i badrummet]

 
Jag tycker att det är jättemysigt med lite "bohemiskt" och ombonad stil i badrummet. Det passar perfekt till den annars så sterila och kalla miljön, som det ju oftast är i badrum med kakel och klinkers. Vårat badrum är helkaklat och väldigt vitt med ljusgrått golv, det bidrar ju inte till någon mysig känsla precis så därför har jag försökt att tillföra både naturmaterial och växter i badrummet.
 
En så kallad "Moseskorg", flätad korg, har jag fyllt med snyggt rullade badlakan och handdukar. Dessa är främst tänkta till gäster men det fungerar ju till hela familjen också - smidiga att "grabba tag i" om man behöver.
 
I badrummet har vi dessvärre inget ljusinsläpp så konstgjorda växter kommer också väl till pass. Jag försöker alltid att hålla påfyllt med tvålar och andra "sparelaterade" produkter, det bidrar ju till en ganska lyxig känsla ändå.
 
 
  
Till vänster: Den flätade "Moseskorgen" (och den grå krukan) kommer från Rusta. Tycker att de har ett himla bra sortiment nuförtiden! Det konstgjorda trädet kommer från [Artflowers], en variant utav den så populära växten "Pachira", jag TROR att de ibland också kallas för "Strandkastanj", en vacker och dekorativ växt med långa bladsjälkar och har ibland flätad stam (på de lite större träden, ialla fall). Till höger: Ekologiska och helt naturliga tvålar från [Afeef], jätteförtjust i dessa.
Favoriter! Stor och generös bricka i perfekt "gråbrun" rotting från [Room99], doftljus från [Beach House Company] och kaffeskrubb (doftar ljuvligt...) från [Afeef]. Detta är mina favoriter i badrummet just nu.
Underbart lyxiga så kallade ""Beduintvålar" tillverkade utav de bästa råvarorna, gjorda utav kamelmjölk och bra för huden. Finns att köpa [Afeef]. Dessa doftar sååå ljuvligt, av "Mysk" och "Oud" - de är nästan lite "manliga" i dofterna (trots att de egentligen alltså är unisex), men enligt min smak så detta var en passande (och mycket uppskattad!) presen till mannen! Helt underbara! 
Mirre

Ohh såå härligt


2018-03-17 x 08:43:10 Hemsida: http://sweetwords.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?