[Soffbord "Cross" i krom]

 
Efter en del fungeringar beslutade jag mig för att skaffa ett nytt soffbord. För några år sedan skulle jag aldrig någonsin tänka tanken att skaffa ett soffbord i glas... men nu är det ju på tapeten, och hur snyggt är det egentligen inte glasbord med "rätt" inredningsdetaljer? Detta soffbord från [Em Home] har ett "kryssformat" underrede i krom. Finns även i mässing och är hur snyggt som helst. Jag har blivit lite mer för inredningsstilen Art Deco men blandar förstås med detaljer som jag gillar. Det är ju det allra viktigaste och att inte fastna i ett "typiskt tänk" som egentligen inte är motsvarar ens personliga stil.
 
Något som också är roligt är att jag faktiskt vågat mig på - i mitt annars ganska svart/vita vardagsrum - är att införskaffa lite färg. En härlig skogsgrön sammetskollektion från [Svanefors]. De har helt fantastiska sammetstextiler men jag går faktiskt redan i tankarna att växla om till mörkblå sammet också framöver - alltid kul att byta emellan årstiderna vad gäller textila material, fördelen är att det är lätt utbytt och behöver inte kosta skjortan heller.
 
 
Soffbordet kommer från [Em Home], och finns även i mässing - så läcker även den! Men just krom passar ju absolut bäst hos mig då jag har många detaljer redan i detta utförande.

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?