[Hole Pendel XL]

 
Alltså, hur vansinnigt cool och snygg är då inte denna hängande "globlampa" från [Globen Lightning]?!
Jag råkade finna denna lampan utav en slump men har å andra sidan inte gått obemärkt förbi Globen Lightnings fina och framförallt trendiga sortiment! Alla deras lampor är ju urhäftiga och känns dessutom väldigt moderiktiga. Tack vare dessa avgörande detaljer känner jag att detta absolut är ett nytt favoritmärke när det kommer till belysning - de har så himla läckra "takkronor" också i modern tappning!
 
 
Denna variant "Hole Pendel" finns även i mässing (mina är i krom) och svart, samt en variant med rökfärgat (mörkgrått) glas - urhäftig! Mässingsvarianten är för övrigt jätteläcker, det är nästan synd att jag inte har något överhuvudtaget i mässing hemma, annars hade det blivit sådana. Men förvisso är den kromfärgade varianten väldigt fin och gör sig fin även i ett mer "neutralt rum", t ex ett grabbrum (där jag personligen inte skulle tycka att mässing vore så passande, men allt handlar om personlig smak förstås!). För mig kändes detta som givna lampor i köket - jag har två stycken över köksbordet, men funderar faktiskt på att flytta den ena till ett annat rum där jag tror att det skulle bli en fin detalj!
 
 
Här fick en liten kruka plats [från Lene Bjerre] och en slingrande grön växt, "Plättar i luften" - men för den delen lika fin med en murgröna, eller en kaktus.
Glaskulan hängande över köksbordet, en fin detalj som - i detta fallet - tillför lite grönska. Känns för mig givet med en grön, slingrande växt - men bara fantastin sätter gränser för vilken dekoration man vill ha.
Lampan "Hole Pendel" (finns i flera storlekar, varav mina är i storlek XL, den största varianten där glaskulan är 30 cm i diameter).
Helena

Underbar lampa ju!


2018-05-24 x 11:02:30

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?