[Vintage matbord]

 
Som många utav er läsare redan har märkt är jag helt såld på matbord / köksbord i vintage stil. Jag tycker att det är lite dåligt med såna här matbord i fysiska butiker, och det har bidragit med att jag istället har letat på nätet. En favorit på nätet har faktiskt blivit Trademax, de har många fina bord i den stilen (rustikt, vintage med lite "lantlig" touch) som jag gillar. Något jag tycker är väldigt fint är när bordsskivan har en träfärgad yta och vitt underrede.
 
Jag har fått många förfrågningar senaste tiden om jag kan ge tips på rustika bord. Här nedan listar jag mina två favoriter. Det första en mer klassisk, rektangulär variant och det andra alternartivet ett RUNT bord! Som en del utav er säkert redan har sett har jag själv ett runt matbord i köket. Det ger köket lite karaktär och känns "spännande" - think outside the box, så att säga. Hade ni vågat ha ett runt bord i köket eller matsalen? Jag gillar underredena väldigt mycket på nedanstående bord, detaljerna spelar ju även dem stor roll. Och det är alltid mycket trevligare att äta middag vid ett vackert, välgjort köksbord!
 
 
 
 
Detta inlägget är ett samarbete med Trademax
Elin

Fint! jag gillar oxå runda bord men de är så himla gigantiska. behöver en som är 120 - 130 cm och då är de mer "vanliga" inte så snygga som denna ovan tyvärr =(


2017-04-27 x 12:29:59
Anonym

Snygga!


2017-04-28 x 17:10:42

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?