[Vägglampor vid sängen]

 
 
Tidigare hade jag ganska stora, faktiskt rätt gigantiska, bordslampor vid sidan utav sängen. Det kändes väldigt pampigt och lamporna var väldigt läckra. Dock inte så praktiskt med en busig "sladd-intresserad" bebis hemma som mer än gärna ville välta lamporna i golvet. Jag fick tänka om helt enkelt och började fundera på vägglampor.
 
Till en början hade jag faktiskt tänkt att matcha vår "Allington" kristallkrona - läs mer om den här - med vägglampor i samma serie. Vid närmare eftertanke så tyckte jag att det kändes ganska fantasilöst, och det passade t om bättre med dessa vägglampor (se bilder nedan) som jag egentligen hade planerat att sätta upp i hallen. Ibland blir det inte alltid som man planerar, fast jag tänker alltid väldigt noga innan jag skaffar inredning. Vägglamporna blev en fin detalj som bryter av och gör rummet lite intressantare - allt behöver inte vara "samma". Vad tycks? 
 
 
"Anette"- vägglamporna kommer från tillverkaren [Aneta / Scan Lamps] och finns att köpa hos [Ljustema].
Sänggaveln är absolut ett utav våra bästa köp till sovrummet... det ger verkligen "hotellkänsla" och den lyfte hela rummet till en helt annan nivå! Sänggaveln kommer från [AZDesign].
 Mirror view...
ANNETTE

Härligt. Jättesnyggt. Lamporna är fina.


2017-03-29 x 14:15:17

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?