[Posters i hallen]

 
För ett tag sedan köpte vi ett skoskåp "Hemnes", från Ikea. Denna har vi i lilla hallen. Det jag gillar med detta skåpet är att man ovanför denna kan skapa en plats för blickfång och detaljer, men det stod tomt där ett tag för jag visste helt enkelt inte riktigt vad jag skulle lägga där. Först hade jag en silvrig spegel, och därefter en rund spegel med mosaik... men inget av det kändes riktigt rätt!
 
Jag slog tag i saken och beställde två stycken posters med modetema, en "Coco Chanel" och en klassisk "Prada Marfa"-poster. Båda kommer från [BGA Fotobutik]. När de kom kändes det direkt sååå rätt! Växten intill ska dock bytas ut - det blev bara en tillfällighet för att fylla ut. Jag funderar faktiskt på en fin kaktus eller annan växt - har redan börjat kika in alternativ hos min favorit [Artflowers], kan verkligen rekommendera deras helt fantastiska konstgjorda växter.
 
 
Så galet nöjd med både posters och ramarna till. Beställde allt från [BGA Fotobutik], smidigt med allt från samm inköpsställe. Dessa posters fanns i alla möjliga storlekar, gillar när man kan skräddarsy dem efter sina egna önskemål, och dit dem skall passa.
Rosbox "Chanel" med vit, konstgjord hortensia - kommer från [@luxfavors] på Instagram.
Jessica B

Men så galet fint!!! Ska kolla deras posters. Snygga som sjutton i af! =)


2017-07-18 x 13:07:55
Anonym

Jättefint!


2017-07-25 x 11:11:26
ANNA

Älskar dessa posters! Men finns de ej i andra mått?


2018-01-19 x 11:34:31

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?