[Nytt vardagsrum...]

 
Jag tror inte jag har visat er hur det ser ut i vardagsrummet efter "renoveringen". Vi har visserligen inte renoverat något mer än att bara måla den tidigare mörkgrå väggen helt vit. Resten innebär att vi har bytt ut i princip varenda möbel förutom lampan. Takkronan "Chateau" kommer från tillverkaren Aneta men den finns att köpa även hos [Ljustema] som är återförsäljare. Jag försökte hitta en finare lampa (en ersättare) men det var svårt - har faktiskt inte hittat någon annan takkrona som jag tyckte "slår" denna! Den har allt - kromdetaljer, kristaller och väldigt många ljus - hela 18 stycken! Det blir oerhört bra ljus i vardagsrummet, det gillar jag!
 
Något som lyfte hela vardagsrummet är konsolbordet från tillverkaren Eichholtz, bordet finns att köpa hos [Annorlunda Möbler]. Även soffbordet med spegeldetaljer är helt fantastiskt. Detta köpte jag "begagnat" (fast ändå helt nytt och oöppnat i förpackning!) från en kvinna i Stockholm som hade ångrat sitt köp. Helt galet, jag fick det till ett oerhört bra pris! Kul när sådant händer.
 
Ps! Mellan den 23-28:e december låg Inredningstipset.se tillfälligt nere pga administrativa problem. Vi har nu åtgärdat detta och håller igång som vanligt.
 
 
 
Till vänster: Soffbordet i fasettslipad spegel. Ett fynd! Till höger: Härliga liljor i urna från Rif Design.
Schyst att ungarna ännu inte vet att det finns lådor inbyggda i soffbordet... = godisgömma.
Underbara gröna liljor från [Artflowers.se].
 Våra underbara Chesterfield-soffor i mörkgrå sammet från [Haga-Gruppen].
Här är en bättre bild på mörkgrå gardinerna, de har mörkläggningseffekt och det gillar jag - tycker inte det är snyggt när man vill ha tunga, draperade gardiner som sedan känns "genomskinliga". Känns mer dramatiskt när de är tjocka och ljus inte kommer igenom. Ett plus. Gardinerna kommer från [Textilonnet.se].
Marlene

Bilderna är underbara. Eichholtz är nr ett på min egen gilla-lista! <3


2017-01-02 x 15:59:52
Eva

Fy sjutton så läckert du har det!!!


2017-01-09 x 21:49:49
Anonym

Jätte, jättesnygg


2017-01-17 x 14:02:36

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?