[Pikerad sänggavel i sammet]

 
Äntligen är den på plats! Våran helt nya säng och sänggavel! Sänggaveln är helt perfekt enligt mina mått, den har allt jag så febrilt har letat efter: Pikerad i sammet och framförallt så är den HÖG!
Sänggaveln kommer fån [AZ Design] och finns att välja i flera olika utföranden och finns i 38 olika tyger. Jag var helt bestämd med att jag ville ha en lite mörkare grå sänggavel i sammet, och det fanns flera olika nyanser som verkade intressanta och jag är glad att jag beställde hem tygprov innan beställningen lades. Det är så mycket enklare att se tygets nyanser i verkligheten och jämföra med andra möbler/textiler och nyanser i hemmet. Tillslut föll valet på "Divina 27", och sänggavelns höjd är hela 170 cm! När man har en kontinentalsäng så är den ju ganska hög i sig (våran är närmare 70 cm hög) och jag tycker att en sänggavel som är lägre liksom hamnar lite i "skymundan" om den är för låg. 
En hög sänggaveln får mig att tänka på hotell och det är just den känslan jag ville åt i sovrummet... ett lyxigt hotellsovrum, helt enkelt - fast hemma!
 
 
  
Till vänster: Sänggavel från [AZ Design], takkronan "Allington" kommer från tillverkaren Aneta men finns att köpa hos [Trivselljus]. Till höger: Kudde från ingen mindre än Rusta! Tycker faktsikt de har blivit bättre på inredninsdetaljer senaste åren, såg helt galet fina dekorationer i mässing där! Hade önskat mer detaljer i krom, är personligen inte så mycket för mässing även fast det är snyggt hos andra...Är helt galen i dessa kuddar ovan; de är fina och passar i princip in i alla rum.
Anonym

åh vad fin sänggaveln är!


2016-11-04 x 13:42:44
Hanne

Underbar säng!


2016-11-08 x 08:46:40
Anonym

Verkligen jättefint! Det ger riktig hotellkänsla, du har lyckats! =)


2016-11-18 x 09:04:02
Anonym

Verkligen jättefint! Det ger riktig hotellkänsla, du har lyckats! =)


2016-11-18 x 09:04:02
Anonym

Verkligen jättefint! Det ger riktig hotellkänsla, du har lyckats! =)


2016-11-18 x 09:04:03

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?