[Octopus Champagnekylare]

 
Med ljus och lykta har jag letat efter en sån här "Octopus" champagnekylare med bläckfiskarmar (tentakler). Den kommer från tillverkaren Culinary Concepts (fortfarande mycket ovanligt att få tag på deras produkter i Sverige) och kommer från [Bargrossisten.se]. Blev superglad när jag tillslut hittade den hos dem för den finns inte (eller är slutsåld) precis överallt! 
 
Champagnekylare har ju kommit att bli en ganska kul inredningsdetalj. Jag personligen tycker att de är fina bara som de är - i all enkelhet - men kanske snäppet finare med en fin orkidéeplantering i. Superkul detalj! Och i annat fall kan man, förutom att servera dryck i, även använda en kylare till annat. Lite kul att den har havstema då jag tror att det hade varit kul att köra en skaldjursplatå i denna! Tänk er en massa räkor hängandes längs kanten, jag tror det skulle bli superläckert!
 
En annan fördel med denna kylare är att skålen är avtagbar och därmed lätt att rengöra - hade inte förväntat mig det. Ett plus i kanten helt enkelt!
 
Om ni är intresserade utav att köpa en likadan champagnekylare har jag nu lyckats lösa en rabattkod till Er läsare hos återförsäljaren. Om ni uppger koden mylivingbar hos [Bargrossisten.se] får ni 10 % rabatt på köpet fram tills SISTA DECEMBER
 
 
Champagnekylaren hittar ni hos [Bargrossisten.se]. Kuddarna i bakgrunden har jag blivit frågad om alltför mååånga gånger, de kommer från Rusta.
 
 
Joel

Men shit!!! Vilken grej! Vad kostar en sån då? =)


2016-11-18 x 09:52:11
Marit

Det här är så coolt!! Du har en unik stil.


2016-11-23 x 18:11:08

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?