[Söndagsfika]

 
Den mysigaste årstiden för att sitta inomhus och fika [...och mysa] är helt klart hösten! Precis när det börjar bli sådär ruggigt kallt växlar jag mellan att tycka att det är mysigt - och dötrist. Idag när jag gick ut på förmiddagen var det verkligen kallt (må faktiskt hända att jag var lite optimistisk och hade för lite kläder på mig... hehe) och jag vill inte påstå att jag kände mig helt munter just då. ;-) Ni vet hur det känns när man är sådär genomfrusen när man kommer hem? En sådan dag. Well, hösten är definitivt här.
 
Idag har jag haft en lugn - nästan för lugn - förmiddag här hemma. Mannen jobbar, pojkarna är ute och spelar fotboll och lillan gick precis och nattade sig själv... :-)
 
Dessa små marmeladburkar är ju himla söta! Kunde inte låta bli att köpa dem. Hittade dem på Netto häromdagen. Passar perfekt till finfikat, eller brunchen - och särsklt till rostat bröd! Jag blir jättesugen på rostat bröd på hösten och vintern, äter det nästan aldrig annars. Brickan kommer från bästa [Riviéra Maison], mitt absolut favoritmärke just nu. Även rottingkorgen för småprylar kommer ädrifrån. Värmeljusen i strass kommer från [Linas Glädjeyra].
En ny craving (jag går ju i väntans tider) - inte för att jag egentligen haft några cravings denna graviditet, men detta chokladpulver med Lion-smak är ju helt galet god?! Åtminstone med kall mjölk! Testade med varm mjölk idag men det var alldeles för sött - inte alls gott... godare med kall mjölk och en mindre mängd pulver! Jag är likadan med saft - det får absolut inte vara för sött!
Karolin

De där syltburkarna är så goda! Vet du var man kan hitta såna större burkar? Älskar de, testat typ alla smaker! Kram


2015-10-18 x 21:44:43
Veronika

Så mysigt... jag får aldrig tid för sånt ;0)
Jag undrar var du hittat den där chokladen? Pulvret alltså. Kollat på Ica men inte sett den där!


2015-10-27 x 15:33:54

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?