[Att koka ägg i ångugn]

/ I samarbete med
 
 Har ni någonsin hört om att koka ägg i en ångugn?! Galet va?
 
Glöm allt vad äggkokare och kastruller heter. Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen nuförtiden, med hjälp utav ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till en härlig krämighet och alldeles perfekta ägg. Ångan gör att ägget uppnår den bästa konsistensen som går att få - och det är bara den som räknas efter det att äget väl är inhandlat... 
 
I videon ovan berättar Robert Sandberg om en hemlig ingrediens till perfekta ägg! Jag har testat att göra det ena (brynt smör - det är verkligen galet gott!) men aldrig tillsammans med ägg. Jag är nästan övertygad att testa denna kombination framöver... :-)
Bo

Kul grej, men en själv skulle ha svårt med smör till ägg. Låter ju inte riktigt klokt.


2015-10-27 x 10:32:38

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?