Rottingfåtöljer med bord

 
Jag har länge funderat på hur och vad man kan göra för att få ett sovrum lite mer ombonat. En idé jag gillar med - egentligen varje rum - är att ha olika "sittplatser" (eller sektioner) man kan utnyttja. Att ha sittplatser på något sätt i varje rum är bra för den sociala biten och ger ju faktiskt en extra plats att kunna umgås på. Jag gillar inte att behöva sitta på sängen när man är i sovrummet. Mitt sovrum är en plats att koppla av och inte enbart en sovplats (...även fast sovexperter säger att det är det enda rätta). Jag vill även kunna umgås i sovrummet och att ha två fåtöljer känns dessutom lite personligt. Dessa rottingfåtöljer - med tillhörande bord - är ett set jag tycker är väldigt snyggt. Färgen är grå/brun och är sådär lagom hårda att sitta i, och gör sig lika snygga inomhus som utomhus.
 
  
Till vänster: Rottingfåtölj (grått utförande) och det runda bordet [i samma serie]. Till höger: En utav mina favorittidningar! Ikeas gratistidning "live" som kommer i brevlådan med jämna mellanrum. Jag finner alltid en hel del inspiration i just denna, jag kan sitta med den en bra stund och bläddra igenom den. Det är inte enbart Ikeas egna produkter som syns i katalogerna. Gillar konceptet och tycker att de har lyckats med detta, tummen upp!
Filten kommer från <Baldershage>.
Vårblommor! Visst känns det som att våren är här nu?
Emmy

Vad fint. Är stolarna sköna att sitta i? Tänker med de dynor som medföljer... eller om man ska köpa en enda stor mjuk kudde :o) för oss som är lite hård om baken! :P


2015-03-10 x 18:30:47

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?