Orientaliska golvlyktor

 
Ni som känner mig - och ofta kikar in här på Inredningstipset - har nog inte gått helt obemärkta förbi att jag är helt tokig i orientaliska inredningsdetaljer... 
 
Dessa underbara ljuslyktor är inget undantag, ett nytt tillskott hemma som gör sig likabra på byrån i sovrummet, på golvet eller varför inte på balkongen. Fantastiska! Jag antar att det inte bara är jag (förhoppningsvis) som är galen i lyktor utav alla dess slag. Mysfaktor på hög nivå!
 
 
 
Till vänster: Såna här ljuslyktor har jag länge letat efter! Underbart att de kommer i set och att den största lyktan dessutom är rejält stor! Setet heter "Bolton" och jag hittade dem hos <Lazydays> som hade många stora ljuslyktor. Den lilla ljuslyktan (inuti den stora) kommer från Rusta. Till höger: Hängande, rustik ljuslykta från <Rosa Huset Inredning>, även magasinkorgen kommer därifrån. Klockan kommer från <Baldershage>.
Älskar rottingfåtöljerna! Dessa kommer från <Kila Möbler>, rekommenderar denna varianten då det är en utav de mest prisvärda man kan hitta.
Mariam Barkho

Jättefina! Pris? =)


2015-03-13 x 11:47:12
Angelica

Hej! Har du kvar någon av den bruna lyktan från Rusta? Vill du sälja? 😊


2017-08-03 x 01:20:40

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?