[Romantiska sängbord]

 
Jag har skaffat två stycken vita sängbord (fungerar ju faktiskt också som avlastningsbord, för den som vill) till sovrummet och de är helt fantastisitkt fina. Är verkligen inne på den romantiska stilen i sovrummet och det får gärna kännas lite nött och slitet - fast med måtta förstås! Har länge letat efter liknande sängbord och hittade dessa via en webbutik, som visserligen också har en fysisk butik i Göteborg, <Möbelbazaren>. De har helt underbara möbler och det fanns flera vitrinskåp - och även en och annan skänk - som var galet fina.
 
Jag har nog alltid tidigare tyckt att sängbord är lite överflödiga, men efter att ha skaffat ett par så förstår man inte hur man har kunnat gå utan. Det är så himla smidigt att kunna gömma småsaker i lådorna (och annat som kanske inte är så kul att ha framme). Känns rent och fräscht i sovrummet där jag för övrigt verkligen behöver rensa bort överflödiga saker som ligger överallt!
 
 
Till vänster: Bordskandelaber i kristall från <RoyalDesign.se>. Buketten är en konstgjord variant (specialbeställd) från <Artflowers>. Till höger: Sängbord "Shabby Chic" med förvaring i romantisk stil från <Möbelbazaren>. Man behöver faktiskt lite avlastning intill sängen... inser man såhär i efterhand när man inte haft det tidigare.  Fanns en jättefin variant också med en topp (och nedre delen) utav rustikt trä. Riktigt snyggt och dessutom väldigt överkomligt pris!
 
Hanna Karlsson

Snygga sängbord!


2015-08-19 x 09:00:47 Hemsida: http://hannafialotta.blogg.se/
Carro

Så himla fina! Kan tänka mig de med träfärgat uppe är lika snygga.


2015-08-19 x 10:33:58

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?