[Mera rustikt i köket]

 
Från att tidigare ha haft köket lite mer åt det moderna hållet har jag övergått till helt rustika detaljer. Jag tycker att det känns hemtrevligt och jag tror att det kommer att dröja länge innan denna trend går ur tiden innan man tröttnar själv!
 
Besökte Gekås [Ullared] förra veckan och det blir ungefär 1-2 besök per år där för våran del då det ligger ganska nära oss. Det blir en dagsutflykt och jag köper nästan bara uteslutande inredningsdetaljer när jag är där, hehe... billigt förstås men inte riktigt samma sak som förr! Visst kan man göra en hel del fynd, men inte på samma sätt som tidigare. Det jag gillade mest utav mina senaste köp var nog dekorationskronan (se nedan) inklusive den lilla cementrkukan plus växten. Får se hur länge jag lyckas hålla den levande nu!
 
 
Till vänster: Ett annat fynd... stor, rustik krona + cementkruka + växt för drygt 100-lappen känns förstås helt överkomligt! Till höger: Bricka från <Rum och Skönhet>, galet fin eller hur?!
Nya kaffeglas... söta men inte den helt optimala "formen" (hade hellre velat ha en mer rak och enkel variant) jag så febrilt sökt efter - men tycker faktiskt det är lite dåligt med just kaffeglas på marknaden så detta fick duga!
Rustika koppar! Kostade 12 kronor/st om jag inte minns fel. Fick för en stund för mig, att "klistermärket" på koppen var inbränd keramik och precis innan köp gillade jag det inte alls och la tillbaka kopparna - för att sedan tycka att det ändå var rätt snyggt. Men, Mariehult? Vad är det för märke? Aldrig hört eller sett tidigare. När jag kom hem och kikade lite närmare så såg jag ju faktiskt att det ändå bara var ett klistermärke som satt på koppen och inget inbränt märke i koppen.
Underbar, rustik bricka med glasdetaljer från <Rum och Skönhet>.
Maryam O

Fin bricka. Mariehult är nog inte ett "märke" egentligen utan bara en modell som jag har för mig att ett företag sätter på sina koppar......minns faktiskt inte vad det heter men har sett dem i olika inredningsbutiker här i v-ås med°


2015-08-26 x 08:54:01

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?