Bordsparasoll

 
Jag bara måste visa detta, supergulliga lilla bordsparasollet från <Pickedout>. Jag har sett den tidigare hos  leverantören PB Home, som jag gillar skarpt då de har många orientaliska influenser. Tanken var att ha detta fina parasoll någonstans i vardagsrummet, såhär i efterhand är jag inte helt säker på stilen men det gör detsamma - blir ju inte svårt att hitta en fin plats åt denna lilla skönhet! Känns dessutom som att den gör "sitt" idag - solen är ju framme och man blir lika förvånad varje gång vid denna årstid! Mera soltimmar, tack!
 
När jag tittar på mina bilder ser jag dock att mitt parasoll inte ser så utspänt ut? Kanske har gjort något fel, jag måste nog kika på detta igen. Hur som helst - är den inte jättesöt?!
 
 
   
Till vänster: Glittriga kuddfodral från <Presentshopen Kinnarp>. De randiga ljuslyktorna kommer från <Stilfull>. Till höger: Bordsparasoll "Bali" kommer från webbutiken <Pickedout>, finns även i grå! Superfina i båda utföranden. Den fina buketten är specialbeställd (och handgjord) och kommer från <artflowers>.
Finaste skålen (som trevligt nog var större än jag förväntade mig) kommer också från <Stilfull>.
melisa

söt


2014-11-27 x 16:31:09
Marre

Vad fint älskar din stil!


2014-12-03 x 15:10:48
Benita

Fin!


2014-12-14 x 22:06:17

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?