Dockskåp till lillan

 
Idag har jag fyndat ett underbart, rosa dockskåp (modell större) till lillan. Jag köpte det begagnat från Blocket för 400 kronor. Visserligen är min lilla tjej lite för liten för detta ännu, men jag kunde inte motstå att köpa det. Dockskåpet är i ovanligt bra skick (för att ha några år på nacken, plus att det säkert har lekts med hej vilt...) och är fullt möblerat. Alla möbler inuti består utav riktigt trämaterial, bl a ett jättefint vitrinskåp och ett badrumsset i porslin. Den enda nackdelen jag kan komma på är att det är en viss nyansskillad på dörrarna (om ni tittar noga), men det måste vara ett produktionsfel. Helt okej för min del då jag inte tycker det är något som märks direkt!
 
Detta dockskåp är i skala 1:12 och är lite större än de vanliga "Lundby"-skåpen. Dock tycker jag att både dörrar och fönster är rätt små, bortsett från ytterdörren som är lite större. Det skulle nog alltså passa utmärkt även med möbler i Lundby-storlek. Tanken är att jag ska renovera huset (min mamma kommenterade detta och sa att; "Du börjar i en mindre skala, haha"). Tapetsera - då väggarna i nuvarande skick är helt vita - främst, men också få upp lite batteridrivna taklampor och även spraya vissa utav möblerna i annan färg, o sv. Sånt här tycker jag är kul, lite pill.
 
Det allra roligaste hade dock varit att göra iordning ett "riktigt " Lundby-hus och det projektet hoppas jag kunna ta mig an i framtiden också.
 
 
Anna

Jättefint! Synd att det inte fnns att köpa längre. Det var inte så farligt med nyansskillnaden tycker jag. Inget jag märkt om du inte skrivit.

Kram Anna


2014-05-21 x 14:18:34
Ella Karlsson

Vackert är bara förnamnet!


2014-05-21 x 22:29:30
Anonym

OMG vad söt!!!!!


2014-06-02 x 00:20:05

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?