Taklampa till barn

 
Sonen har fått en ny taklampa i sitt rum, taklampan "Barock" (som bl a finns att köpa hos Ellos, Jotex och i många välsorterade lampbutiker) från tillverkaren Oriva. Detta är en lampa som man kopplar ihop väldigt lätt själv. Det är lite som ett pussel och trots att lampan är gjord i plast så är den ändå välidgt stabil när den sitter ihop. Ett plus är ju också att lampan är mycket lätt. Skulle den - emot förmodan - ramla ner (från det annars stadiga takkroken) så är ingen större skada skedd. Ett stort plus när det ändå gäller barnen, tycker jag. Jag är mycket förtjust i denna lampan och tycker att den passar i både såväl ett pojk- som ett flickrum.
 
Vill man annars förtydliga "känslan" lite mer finns den faktiskt också att tillgå i både turkos, ceriserosa och svart. Jag personligen gillar oftast vitt när det kommer till lampor, då det ger ett ljusare intryck med själva belysningen. 
 
Jonna

Den är jättefin, min syster har likadan i sitt lilla lantliga kök. Passar in jätte bra även fast den är i plast.
Jag har sett samma på gekås också för 150-200 kronor så det är bra pris på den där :)


2013-03-26 x 09:57:32
Anonym

Så fin!!!!


2013-03-26 x 14:49:09
ANSSI

Den är fin. Hade inte gillat den i varken rosa eller turkos. Svart eller vit går an men jag tycker svarta lampor ger dåligt lyse... så hellre vitt :) passar bätter till barn oxå tycker jag. GIllar din blogg :)


2013-03-27 x 08:44:49

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?