Romantiska kuddar med volang

 
Införskaffat lite nya, romantiska kuddar till sängen - helt underbara...! Just sådana här kuddar med volang har blivit ofantligt populära senaste tiden, men de kan vara väldigt dyra och ibland kostar bara EN kudde alltifrån 149-299 kronor. Lite för dyrt, enligt min smak. Det jag tyckte var bra med dessa kuddar var att de kostar endast 89:- /styck, och det blir ju som halva priset. Tycker även att dessa kuddar är i bättre kvalitét än sådana kuddar som man t ex beställer från postorder. Kuddarna passade jättebra in med den romantiska sängstommen (vitt smidesjärn) från IKEA. Sovrummet kändes genast mysigare. Textil gör obeskrivligt mycket skillnad.
 
     
Till vänster: Två stycken romantiska kuddar med volang, från Textilonnet.se. Kuddfodralen är i storlek 45x45 cm, men ibland kan det dock vara svårt att få tag på innerkuddar i den storleken billigt. Jag kan berätta att i dessa kuddar har vi en innerkudde i storlek 50x50 cm, och det fungerar utmärkt. Att dessutom välja en något större kudde ger bara lite mer "spänst" i kudden och det resulterar också i att kudden håller formen bättre, om man som här vill placera kudden upprätt istället för liggande. Kunde inte ha blivit bättre! Till höger: De romantiska kuddarna passar perfekt till min "pralinkudde" sedan tidigare, som är gjord i konst-siden. Tyvärr var den kudden inte utav bra kvalitét (beställd från Ellos) och knappen som satt centrerad i mitten - och på baksidan - lossnade ganska snabbt. Trist! Dock tog jag tillfället i akt och placerade en stor brosch, i form utav en ros, framtill. Det matchade ju perfekt till de nya, romantiska kuddarna.
 
Fantastiska kuddar - många fler i andra färgkombinationer (t ex "Offwhite", och "Lin") finns att köpa billigt hos Textilonnet.se - kan varmt rekommendera deras sortiment. Billigt, men ändå bra kvalitét!  
Alice

Vilka fina kuddar :)


2012-09-07 x 23:51:50
Ewa

Precis i min smak!!! Jag vill ha mer tips på denna typ av inredning, den romantiska stilen / Shabbychic. Så mysigt är det. Tacksam för mer inlägg och tips om det.

Ewa


2012-09-08 x 20:56:45
Ewa

Precis i min smak!!! Jag vill ha mer tips på denna typ av inredning, den romantiska stilen / Shabbychic. Så mysigt är det. Tacksam för mer inlägg och tips om det.

Ewa


2012-09-08 x 20:56:45
Elin K

Sweet!! :)


2012-09-19 x 11:59:15

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?