Superhärlig värmefilt!


Har ni sett min nya, härliga värmefilt?

Den kommer ifrån OBH Nordica [länk].
Värmefilten har nio stycken olika temperaturnivåer och blir snabbt uppvärmd. Det dröjer bara några minuter, och sedan känner man att det börjar att hända grejer. Filten finns i många olika färger och utföranden, men jag har "Deluxe"-varianten som föreställer en pälsimitation.

Värmefiltar är verkligen det ultimata såhär års. Jag trodde faktistk inte jag skulle få så mycket anvädning för den nu (fick den hemskickad i början utav januari), men tji fick jag.

Det är ju fortfarande snö och minusgrader utomhus, så filten är fortfarande min bästa vän om kvällarna. Dessutom känns det lite extra skönt att sätta sig med värmefilten efter att man har varit ute på en långpromenad (särskilt då jag är ganska frusen utav mig, annars också). Enda nackdelen med värmefilten är att den är riktigt, riktigt beroendeframkallande! Även fast man känner sig tillräckligt uppvärmd så vill man inte göra sig av med den. Det är svårt att röra sig ur fläcken, och det är lätt hänt att man ligger och latar sig en stund till.

Håll utkik på Inredningstipset.se de närmaste dagarna, för snart lottar jag ut en superfin, svart värmefilt!
(I samarbete med OBH Nordica)


Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?