Som ett helt nytt kök...Förra ett tag sedan satt jag och surfade runt på internet. Råkade då komma in på en hemsida, Udekor, som tillverkar kakeldekorer. Jag har alltid ogillat kaklet som vi har i vårat kök. Verkligen jättefult, och tyvärr bor vi i en hyresrätt (med ganska snåla hyresvärder) som inte tycker detta är så omodernt nog att det behövs bytas ut. Det har liksom bara varit för oss att stå ut med eländet. Tillslut kanske man tycker att man bör vänja sig, men jag har faktiskt inte gjort det, fniss. 
Inte för att det har varit något egentligt "problem", men det känns ju inte kul när det är det grundläggande som oftast gör skillnad i sådana här situationer.

Efter att ha sett alla fantastiskt fina kakeldekorer ville jag bara en sak. Göra om köket.
Och det omedelbums.

Jag skickade genast iväg ett mail till Udekor [länk] och frågade om de kunde tänka sig att skicka lite kakeldekorer till mig. Jag blev såklart helt överlycklig när de nappade direkt, och jag fick dessutom välja vilka kakeldekorer som jag ville. Yes! Det fanns ju en massa snygga kakeldekorer, och man kunde också välja helt fantastiska fotodekorer. Tyvärr passade inte fotodekorerna i vårat kök då vi har ett väldigt speciellt mått på kaklet. Som om det fula kaklet inte var tillräckligt.

Det var mycket smidigt att sätta upp kakeldekorerna. De fungerar ju precis som klistmärken. Det tog max 1 timme, och då hade jag över 120 st kakeldekorer som skulle sättas upp. Och några var dessutom tvugna att klippas till (ni vet, eftersom kakel ibland är halverade). Kakeldekorerna är dock jättebra eftersom de ser väldigt verklighetstrogna ut. Många tror att det är riktigt kakel. Det går också jättebra att tvätta av dem som "vanligt" kakel.

Är ni intresserade utav mina före- och efterbilder?
Jag behöver väl inte säga vad som är före, och vad som är efter? Det lär ni nog märka själv.

 
Ja... vad säger man? Inga kommentarer.
Visst blev det fint? Som ett helt nytt kök...

Malin

Vad snyggt! Har också tänkt att köpa kakeldekor.. vad snällt av dom att skicka! Gjorde dom det som "sponsring"? är ju helt kanon, vad kul för dig som kör en inredningsblogg också, perfekt! och vad fint det blev :) Ska in & kika på nåt o beställa därifrån.


2011-02-26 x 22:00:58 Hemsida: http://inwe.se
Carro

Det blev riktigt snyggt och det är en sjukt bra idé som jag troligen kommer att köra på. En liten fråga bara innan jag beställer ngt, är de enkla att ta bort ifall man måste göra det då man flyttar?


2011-02-27 x 19:10:46
Malin @ Inredningstipset - svar till Malin

Ja, de gjorde det som "sponsring". Helt fantastiskt!

Jag tycker det blev fantastiskt fint, är mycket nöjd med resultatet.


2011-04-06 x 16:32:00 Hemsida: http://inredningstipset.se
Malin @ Inredningstipset - svar till Carro

De är enkla att ta bort! :-)


2011-04-06 x 16:32:38 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?