Fågelbur i vitt träHär kommer ännu ett inlägg om fågelburar!
Jag har nämligen fått tillfälle att köpa hem en alldeles egen variant, och valet föll på en fågelbur i vitmålat trä. Just denna varianten hittade jag för 799:- hos Thorstorps gård <länk>, en webbutik som även driver verksamheten på sin gård. Jag personligen gillar verkligen gårdsbutiker, där kan man oftast fynda och hitta helt fantastiska inredningsdetaljer för hem och hushåll.
Fågelburen i sig är förstås också helt fantastisk! Jag gillar att den känns så unik i sitt slag. Vad jag gillar lite extra mycket med denna fågelburen är att överdelen är avtagbar - det blir alltså lätt att låta en blomma (istället för fågel...) flytta in i denna buren. Något som också känns oerhört realistiskt med denna buren är att den lilla dörren (eller luckan, som det också kan kallas) går att öppna och stänga. Det finns ett slags vridlås på andra sidan som gör att dörren faktiskt håller sig stängd och låst.
Kanske borde man - för skojs skull, förstås - fotografera denna buren med en alldeles äkta liten pippi?


Till vänster: Burens tak (och avtagbara överdel) tornar upp liksom ett vackert litet tak, troligen inspirerat utav gamla asiatiska fågelburar. Till höger: Buren har fått en given plats i ett hörn i köket, ståendes på en svart byrå - gillar kontrasten...

Under buren finns även en realistisk utdragbar liten låda, i verkligheten används dessa för att samla upp skräp som man snabbt och lätt sedan städar ur! Här kanske den istället får användas för att fånga upp damm, och kanske vissna blad från växter.


angelika

Oj så fin... en sån hade jag velat ha, jag me!


2011-08-26 x 11:34:14
angelika

Förresten prova att ställa några blockljus i buren och inred så, det tror jag hade blivit fin fint! :-)


2011-08-26 x 11:35:10
Nenne

Vilken läcker tapet du har i ditt kök, varifrån kommer den?


2011-08-26 x 13:47:52
Linnea

Skitsnygg tapet, är det en fondvägg? :)


2011-09-14 x 12:23:42
Inredningstipset - svar för inköp

Tapeten kommer ifrån Boråstapeter.Inredningstipset


2011-10-05 x 12:52:10 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?