[Sofia vitt vitrinskåp]

 
 
Med anledning av mitt tidigare inlägg gällande sökandet av ett nytt vitrinskåp fann jag - efter många om och men - en perfekt variant från [Trendrum]. Under många års tid har jag och Trendrum specifikt haft ett givande samarbete och ibland är det självklart att återkomma till samma leverantör när man märker att leverans (och alla omkringliggande detaljer) sköts snabbt och smidigt. Jag har tidigiare ett underbart soffbord samt matchande sidobord från deras sortiment. Givetvis är också kvalitén avgörande i sammanhanget, vilket i mitt fall är det mest dominerande. Jag har kommit på mig själv med att jag faktiskt aldrig handlar på Ikea längre, varför kanske man undrar då? Jo, kvalitén i det stora hela är inte detsamma som att vända sig till specifika leverantörer som bedriver internethandel. Jag tröttnade helt enkelt på att Ikeas - annars tjusiga produkter - tyvärr går sönder inom relativt kort tid.
 
Det bästa med detta vitrinskåp är att det har glas på hela tre kanter. Ett stort, gediget vitrinskåp kan annars verka stort och få ett "övertag" i rummet det står i. Med ljusinsläpp specifikt på sidorna genererar detta bättre ljus även i rummet det står i. Med andra ord: rummet upplevs därör vara större.
 
 
 
  
Till vänster: Sofia vitrinskåp från Trendrum. Du hittar vitrinskåpet [här]. Till höger: Konstgjord bukett från [Artflowers], min absolut favorit när det kommer till återförsäljare av just konstgjorda växter i Sverige.
 
 
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?