[Russell Hobbs Elegance kaffebryggare]

(I samarbete med Russell Hobbs)
 
I samarbete med Russell Hobbs måste jag tipsa er om denna fantastiska kaffebryggare, Elegance, från en av Storbrittaniens mest populära varumärken. 

Jag - som många andra - älskar kaffe till en nästan vansinnig grad, och äntligen tog jag tag i saken och bytte ut min gamla kaffebryggare (betydligt dyrare variant)! Denna är mycket snyggare än min gamla dyra modell, vilket är fördelaktigt eftersom Elegance inte är dyr alls! Dessutom har den fantastiska recensioner precis överallt! (Vilket fick mig att inte tveka, haha).
 
Rekommenderat pris ligger på cirka 899 kronor, går även att hitta billigare. Som dess namn antyder är detta en riktigt elegant kaffebryggare - men den främsta anledningen till mitt byte är att jag ville ha en variant med timerfunktion. Helt underbart att komma hem eller vakna upp till nybryggt kaffe. Jag kan varmt rekommendera denna kaffebryggare, för övrigt har den också uppnått det prestigefyllda godkännandet från ECBC (European Coffee Brewing Centre), vilket också säger en hel del. Jag har dessutom skaffat en matchande vattenkokare och brödrost - mer bilder på dessa kommer framöver, håll gärna utkik!
 
 
 
 
ullie

håller ju verkligen tummarna då våra är så dåliga och ja sååå snygga
ha en jätte fin helg vännen hoppas vi ses en dag .
kramar & Kärlek


2021-08-27 x 23:17:04 Hemsida: http://weberskold.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?