[ Mysig pälspläd ]

 
Finns det något ni bara MÅSTE ha hemma? En del är ju sålda på doftljus t ex, eller färska blombuketter (nästan alltid), men jag kan verkligen inte få nog utav mysiga filtar. Något jag framförallt föredrar är tjocka pälsfiltar (givetvis av fuskpäls)  då det ger en klassisk och stilren touch till hemmet. Päls upplevs ju ofta som ett lyxigt och exklusivt material, jag skulle dock aldrig köpa äkta päls i något som helst sammanhang.
 
Denna underbara beige pläd från Designprodukter.se är en utav de mest högkvalitativa pälsfiltar som jag någonsin har ägt. Jag har också en annan favorit i grå nyanser som är riktigt mjuk och tjock. Svårt att hitta pälsplädar som "håller måttet" både vad gäller utseende, utförande och kvalitét - men nu känns det som om jag har hittat rätt. Denna beigea pläd har lite annan struktur än min grå pläd, men jag tyckte att det kunde vara lite trevligt med variation så att inte allt blir "samma" i hemmet.
 
Vad tycks? 
 
 
 
Pälspläd från Designprodukter.se. Den lilla batteridrivna lampan i beige kommer från Jysk. Fåtöljen är ett DIY-projekt. Avlastningsbordet kommer från MogiHome.
Jamesanile

Comics Community Message Board http://www.comiccollectorlive.com/forum/default.aspx?g=profile&u=264856 - Click here!


Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?