[Vadagsrumsdetaljer]

 
Här kommer lite nya detaljer från vardagsrummet - bl a är buketten med vita liljor ny (så härligt stor och generös), känns riktigt lyxigt när buketter är lite större i omfång! Piggar alltid upp med en ny bukett hemma :-)
 
Många har frågat mig om var bordslamporna kommer ifrån, om jag inte är ute och cyklar är det en modell från [By Rydéns] som dessvärre har utgått. Dessa fanns även i vitt - dvs lampskärmarna - och var riktigt snygga, ett tag ångrade jag mig nästan att jag inte köpte vita skärmar. Det kan hända att även Mio har en mindre variant utav precis samma lampa, både i vitt och svart. Dock är dessa ganska höga, drygt 60 cm höga.
 
 
 
En ny bukett med liljor, konstgjorda såklart... från [Artflowers.se], brickan på fötter är en flera år gammal favorit från Day Home (Mads Mikkelsen). Snygg som tusan!
Så snygga salladsbestick från [Vinga Home], även filten - en favorit i vardagsrummet och så härlig - kommer därifrån. Mattan har jag fått många mail och förfrågningar om, den kommer från [Kilandsmattor], som även förutom sin webbutik har en fysisk butik här i Jönköping.

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?