[Badbalja för vuxna]

 
Detta, mina vänner, måste vara årets grej! En badbalja för vuxna!
 
Jag blev helt betagen av denna idé med en badbalja för vuxna, i vår förra bostad hade vi ett badkar under en tid, men efter en omfattande renovering utav badrummet beslutade vi då att kasta ut badkaret som redan funnits installerad sedan början. Det kändes faktiskt skönt att slippa det stora "åbäket" (badkar är ju faktiskt ganska stora och tar dessvärre mycket plats) men såhär i efterhand har det ju känts lite tråkigt också.
 
Om det är något jag saknar om just hösten och vintern så är det att ta ett varmt bad när man känner sig småfrusen - jag som dessutom har väldigt lätt för att frysa. Som småbarnsförälder är detta ju också den ultimata avkopplingen - tänk att (när barnen har somnat) få krypa ner i ett mysigt bubbelbad med tända doftljus och någon god dryck vid sidan, kanske något litet ätbart också. Helt underbart!
 
Jag fick verkligen en sån där "Wow"-upplevelse när jag skulle testa badbaljan för första gången. Fördelen med denna badbalja är att den tar väldigt lite plats (trots det finns det hur mycket plats och benutrymme som helst!?), den syns inte alls bakom duschdraperiet - som vi för övrigt alltid har stängd annars också - och dessutom så kommer det vatten ända upp till halsen när man sitter i badbaljan. En annan positiv sak är att man behöver aldrig heller fylla hela badbaljan med vatten, knappt hälften behövs - för när man sätter sig i baljan så stiger vattennivån drastiskt. Bra för både miljö och plånbok!
 
Minibadkaret är tillverkat i plast som väger väldigt lite, det är samma typ av plast som man tillverkar livsmedelsförpackningar utav. Badkaret levereras med en tvålkopp (den som skymtas på ena sidan) samt en avloppsslang som man kan sträcka ut till hela 72 cm (cirka) vid behov.
 
Måste nog säga att detta är nog faktiskt årets hitills "Bästa köp" till hemmet vad gäller en kul och mycket praktiskt grej som hela familjen kan få användning för, inklusive barnen - nu är ju detta INTE en badbalja ämnad för småbarn, men den passar våra äldre barn perfekt (under uppsyn förstås). Kan absolut varmt rekommendera denna badbalja, som dessutom finns i många härliga färger! 
 
 
 
Till vänster: Snygga badrumsmattan från [Textilonnet], som egentligen INTE är en badrumsmatta - men den passade perfekt dit ändå tack vare måttet... snyggt! "Badkarsplankan" som det kallas, är egentligen ett hyllplan från en växthylla. Till höger: Mitt favorit "Yankee"-ljus just nu; "Sea Air", doftar så härligt! Ett måste när man vill ta sig ett varmt och skönt bad.
 Virgin Mojito - en svalkande dryck är faktiskt det ultimata när man badar tycker jag!
Härligt doftljus "Naturlig Spa" (passade ju bra till ändamålet) från [Pinkboulevard]. San. PelleGrino "Limonata" från [Bargrossisten].
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?