[Spegelbyrå i hallen]

 
Denna helt underbara spegelbyrå har stått ett tag i vårat sovrum. Jag tyckte den var lite felplacerad där och hamnade lite i "skymundan", vilket inte kändes helt rättvist för en sådan vacker möbel. Istället har denna skönhet fått flytta till hallen - där den passade så mycket bättre! Dessutom väldigt praktiskt med de två utdragbara - ganska generösa - lådorna. Förvaring behövs alltid i en hall!
 
Jag var först inne ett tag på att sälja åtminstone den ena utav mina pikerade krysspallar (se nedan) som jag haft i hallen, men insåg snabbt att båda precis fick plats under spegelbyrån - jag gillar ju också lite symmetriskt när det kommer till inredningsdetaljer, så jag tror att dem får hänga kvar, åtminstone ett tag till.
 
 
Dessa läckra kuddar ovan kommer från [Hugodesign], jag har totalt kärat ner mig i detta lätt orientaliska mönster. Jag letade länge efter sådana här kuddar i "stormönstrat", vilket märkligt nog var lättare sagt än gjort att hitta... men äntligen - efter mycket letande fann jag dem!
Ljuslykta från favoriten [Rivièra Maison]
 
 
 
DIANA

Vad fint allt är!


2017-11-02 x 14:37:48

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?