[Lantligt porslin]

 
Häromveckan fyndade jag ett helt vitt, lantligt porslinsset från en säljargrupp på FaceBook. Jag som egentligen hatar FB, haha! Dock har det sina fördelar som ni märker! Ni som känner mig vet ju att jag är en riktig "sucker" för porslin, att duka och dekorera... :-)
 
Jag blev jätteglad och nöjd med detta fina porslin, det påminner om Miljögårdens porslin och har en fin intial inristad (eller kanske snarare emblem?) på varje del, vilket inte riktigt framkommer på bilderna. Nu har jag en hel del vitt porslin hemma och det är förstås alltid fräscht - men jag har börjat spana på en annan variant i asfalts-grå färg, så galet snyggt. Får se om det får flytta hem till mig eller ej, man måste ju hinna använda allt porslin också.
 
 
Här ser man lite bättre av mitt fina, rustika och runda (!) köksbord. Jag specialbeställde det från [Rustikunikdesign] och jag älskar det! Det är verkligen en fröjd att duka när man har ett fint matbord.
Den runda vasen och den lilla vasen med silverkant kommer från favoriten [Rivièra Maison]. Blommorna är konstgjorda från [Artflowers].
Världens vackraste bukett! Från [Artflowers] förstås!
 Kaffe i nya muggen... här ser man bättre färgen på bordet, betsfärgen heter "Rustikgrå".

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?