[Svart porslin "Arabica"]

 
Har ni sett detta fantastiska porslin från [Vinga of Sweden]? 
Deras porslin är så fint och dessutom för en billig peng, trots hög kvalitét! Vinga of Sweden är faktiskt ett utav mina favoritmärken när det kommer till just svenska tillverkare/leverantörer vad gäller inredningsdetaljer. De ligger verkligen i topp och jag älskar den nya stilen de börjar köra i sitt sortiment - det andas lyx och flärd och jag bara älskar dessa detaljer i hemmet!
 
En nyhet hemma i köket är detta underbara "Arabica"-set i svart, glaserat porslin med en borstad finish. Fanns även i andra färger såsom benvit och blått, men svart kändes dramatiskt och höstigt. Mönstret är så härligt och lyfter hela porslinet! Något jag gillar med just fina karaffer, är att de passar bra som vas till blommor på köksbordet - det håller temat samtidigt som det känns sådär fräscht som det gör i bara köket.
 
 
 
Till vänster: Galet fint porslin i utförandet "Liquorice" från fantastiska [Vinga of Sweden]. Konstgjord tulpanbukett från [Artflowers], denna har hängt med i många år nu - lika fin förstås! Till höger: Serveringsfat "Arabica" i samma serie som ovan. Älskar ornamentmönstret, och får många kommentarer om detta fina porslin! 
 
Karin

Åh, vad fint. Jag har sett lite av deras produkter i butik. De har sååå fint porslin och det påminner om Mateus som du säger.


2016-09-14 x 09:29:27

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?