[Krom för hela slanten]

 
Trots att det lär dröja ett tag tills vårat vardagsrum är färdigt (möbel och leveranser som troligtvis kommer att ta flera månader) så börjar en del små detaljer åtminstone att falla på plats. Bl a köpte jag detta fina avlastningsbord häromdagen - se nedan - med kryssformat underrede i krom och glasskiva. Pricker över i:et blev den fina väggdekorationen som jag placerade över, som ett slags underlägg. Gillade verkligen den detaljen - men egentligen ska väggdekorationen som sagt hänga på väggen (...jag har tre stycken till) men det kommer framöver!
 
Jag står i valet och kvalet om jag ska måla över fondtapeten i vardagsrummet eller inte, kanske mattsvart eller vit. Sofforna är mörkgrå så det kanske blir för tungt med en svart vägg, det lutar just nu åt vitt i alla fall då jag vill ljusa upp rummet litegrann.
 
 
 
Till vänster: Tårtfatet i bakgrunden kommer från [Rosaria] - se även bilden nedan! Varianten som jag har är "Classic", jag tycker de andra varianterna med mönster är jättefina, men denna är ju - som den heter - en klassiker i utförandet! Karaffen samt glasen kommer från [Entrépresenter]. Till höger: Rosor från [Artflowers], ljuslyktorna till vänster kommer även dessa från [Entrépresenter].
 
Väggdekorationen "Square" i krom är helt fantastiskt och kommer från [Roos Interior]. Här använd som ett enda stort, deokortativtt underlägg. Jag har fyra stycken sådana här hemma som ska upp på en vägg framöver. Just nu får det dock vänta, då jag väntar på nya soffor och möbler till vardagsrummet - det är nämligen där dessa ska upp...
Barre

Sjukt snyggt, ALLT du gör!


2016-05-29 x 09:33:31
AMANDA

Detta var bara för snyggt!


2016-06-05 x 09:59:51

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?