[Stjärnsovsäck från Baby Bites]


Jag måste visa er världens sötaste overall en bebis kan ha - hur bedårande är inte denna stjärnsovsäck?! Jag tycker den är supersöt och kunde inte motstå den till min lilla fyra. Den finns att köpa hos [MaggieMars], fanns i flera fina färger. De har också en sjukt söt "Hajsovsäck" som ni bara måste se!
 
Som om det inte vore nog att overallen är söt så är den dessutom också praktisk. Jag vet inte hur många gånger man har "krånglat" med att räta ut armar och ben i overallen på en bebis som egentligen bara vill ligga ihopkrupen som en boll. Fördelen med denna overall är att den har generöst med utrymme för just armar och ben, så det dilemmat slipper man och det är faktiskt skönt! Jag upplever att små bebisar (mindre än 6 månader) inte gillar att ligga i overaller - det är åtminstone ett "problem" jag haft med tidigare barn, typ - fort på med overallen, ut snabbt! Känner ni igen er?
Jag har också märkt att min bebis sover lite extra gott i denna overall! Nu är det ju nästan vår (...men bara nästan - igår snöade det här) och då är overallen snart för varm. Det har dock blivit så att stjärnsovsäcken används ganska flitigt ändå, den är så mjukt (!) fodrad inuti att man själv nästan vill krypa in.
 
Jag skulle rekommendera att man verkligen väljer rätt storlek om man skall köpa en stjärnsovsäck (den finns i storlek 0-3 månader och 3-6 månader), jag var väl lite väl positiv när jag valde en större storlek då jag tänkte att den då kommer att användas längre - men stjärnsovsäckarna är generösa i storlek och risken finns att bebisen annars "drunknar" i den, hehe.
 
En annan kul grej är att ungarna nu kallar lillebror för "Patrik Stjärna" (Svampbob Fyrkants bästa vän, haha) ...stackars Ibrahim som får stå ut med allt!
 
 
Anonym

Men så sött!


2016-05-02 x 12:20:22

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?