[Pikerade matstolar i skinn]

 
Har letat febrilt efter lämpliga matstolar som ger ett lite elegantare intryck, men det är lättare sagt än gjort att hitta den "perfekta" matstolen när man även har barn i huset (med andra ord; där spill förekommer). Som ni säkert känner till är jag mycket förtjust i pikerade sittmöbler och jag har förstås funderat på en sådan variant till våra köksstolar. Tidigare har jag bara hittat sådana i tyg, de är galet fina men upplevde det inte helt optimalt. Blev därför jätteglad när jag fann dessa stolar hos [Chilli.se] - dessutom fanns de även i svart utförande! Dock kände jag helt klart att den bruna varianten passar bäst till vårat kök - lite rustikt men samtidigt lite elegant, stilen är lite blandad i vårat kök. Men det blev oerhört fint, och att blanda det vintage lädret - visserligen konstgjort, men MYCKET välgjort - med det rustika träet på köksbordet.
 
Det absolut bästa med dessa stolar är - förutom att de är snygga - är att de är väldigt lätta att rengöra och sittkomforten skall vi inte tala om! Så oerhört bekväma!
 
 
 
 
Verklighetstroget konstskinn! Gillar det skarpt!
Karin

Fint! Hittade precis hit från länkningen på Instagram! Jag skulle precis fråga varifrån stolarna var köpta men jag hade missat den länkningen du gjorde till Chilli...
Jag tänkte bara fråga om stolarna är tunga? Lite knepig fråga, men vi har ett fint gammalt trägolv i vår matsal och vi får inte ha för tunga stolar som skrapar sönder golvet!
Annars funderar jag skarpt på å köpa dessa stolar för de är ju hur fina som helst!


2016-08-30 x 17:35:18
Karin

Tänkte också passa på att fråga var man hittar rustika skänkar, ungefär i samma stil du verkar ha i köket ditt!


2016-08-30 x 17:36:24
AMANDA

Läckert! Måste erkänna att jag skulle skriva att det låter opraktiskt med småbarn, men missade helt att de var i skinn ;) :P rätt bra


2016-08-30 x 18:48:39

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?