[Förmiddagsfika]

 
Tänkte dela med mig utav lite bilder från dagens förmiddagsfika. Inte varje dag det händer, men det är så skönt och avkopplande att ha den där lilla stunden på förmiddagen emellan "alla måsten". Här hos mig hade jag idag en del ärenden att utföra på morgonen, efter att jag var färdig med allt (puh!) tog jag en tur till närmaste mataffär och köpte med mig några croissanter - jag vet att det är uttjatat, men det smakar sååå gott tillsammans med smör, ost och marmelad - samt en kopp te vid sidan.
 
Något jag är galet förtjust i är den underbara "tvåvåningskorgen" (vet inte riktigt vad jag ska kalla det, hehe) från Rivéra Maison. Jag använder den till massor, men främst så förvarar jag porslin i den - bl a koppar, skedar och små assietter - som jag ofta använder och lätt kommer åt. Jag har även sett denna användas i andra sammanhang, bl a i badrummet med fin förvaring i. Supersnyggt! Jag gillar när användningsområdet är flera för en produkt.
 
Jag uppdaterar även väldigt ofta (faktiskt mer frekvent) på instagram @mylivinghome för Er som känner er manade att följa mig där! Hoppas vi ses! 
 
 
Glaskoppen är jag jätteförtjust i! Det blir många snygga koppar kaffe, och teet smakar kanske ännu ljuvligare... jag vet inte varför det är så med glaskoppar?! Dessa köpte jag ett 2-pack för £1 när jag var i England nyligen. D vs, 2 stycken koppar för tio kronor! Hur billigt? Är så glad att jag köpte flera!
AMANDA

Så läckert. Korgen e för fin =)


2016-08-30 x 19:04:32

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?