[Golvvagga till baby + babynest]

 
Med bara tre månader kvar (!) till ankomst utav bebis så börjar man förbereda sig lite mentalt... det är så galet roligt att förbereda babyns prylar och jag kunde inte låta bli att bädda så fint i denna vaggan - samma vagga som vi använde till lillan (som idag inte är så liten i jämförelse) ett tag. Vaggan är en lite lägre modell (golvvagga) från tillverkaren [NG Baby] - deras sortiment är helt underbart och utvecklas med nyheter ständigt, och finns att köpa hos bla [Jollyroom].
 
Något jag tycker är lite kul är att man faktiskt kan ta bort vaggbenen så har man genast en "minisäng" till bebis. Dock är det ju såklart en fördel att kunna vagga sin bebis, om man nu vill det. En liten tanke bara ;-)
 
Till vänster: Galet snygga soffan (egentligen köksbänk, ju) gör sig fint i sovrummet. Denna variant kommer från [Confidennt Living]. Till höger: Bäddat och klart för bebi med neutrala stjärnor från NG Baby.. "Bara" tre månader kvar nu. Jag tycker beige är så fint till bebisar (oavsett kön) och det passar dessutom till vårat sovrum som går i jordnära färger.
Vaggan (och spjälskyddet i motsvarande storlek) kommer från märket <NG Baby> och finns att köpa hos <Jollyroom>.
Detta supersöta babynest vann jag i en tävling på instagram (hos @babydesignbyme - min storasyster som också är gravid har köpt ett babynest från samma tjej och vi båda är galet nöjda!). Gissa om jag blev glad över den vinsten?! Jag har alltid tyckt att babynest verkar spraktiska och jag har bara hört gott om dem, så det blir spännande att se hur det fungerar i praktiken!
Benita

så sött!!


2015-10-14 x 22:59:32
Elina

Vad fint. Vaggan är jättefin. Jag har haft babynest till båda mina barn och har vart jättenöjd... skulle inte kunna vara utan nu om jag skulle få en till =) så du kommer nog bli nöjd!


2015-10-15 x 12:42:35

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?