[Oljemålningar med naturmotiv]

 
 Jag har länge känt att det faktiskt är lite tomt ovanför soffan i sovrummet, jag har inte riktigt varit säker på vad jag skall ha där. Valet har stått emellan en rektangulär, liggande tavla (eller tjusig spegel - fast det har vi redan i sovrummet och två stycken blir dessvärre för mycket...) eller kanske en eller två vägghängda ljuslyktor. Jag är väldigt petig med tavlor när det kommer till motiv, färg och utformnng i det stora hela. Något jag föredrar är oljemålningar då de ju får en annan struktur, och de känns också lite mer exklusiva.
 
Tavlorna kommer från [Konstlagret] och jag blev väldigt förtjust i dem direkt när jag såg dem. Jag har letat efter något beige (vi har samma nyans på en fondvägg i sovrummet som inte syns på bild) så det håller ett tema. Alltid fint med en färgklick - om än bara lite - och jag upplever faktiskt att rummet känns större med dessa tavlor hängandes på väggen. Tänk vad det ändå kan göra skillnad!
 
Bordskandelaber från Villeroy & Boch, vet att många utav er har frågat efter denna på instagram och den komemer från [RoyalDesign]. Jag har två stycken likadana och de är fantastiskt fina.
Oljemålningar "Blonst" från [Konstlagret]. Rekommenderas deras sortiment, verkligen fina målningar!
CARRO

Så fina.. kollat på nätet men de har aldrig oljemåningar utan bara såna canvas! så ska kika in hos dom =) tack

Carro


2016-01-17 x 14:08:12
CAMILLAESI

Vad fint :D


2016-01-22 x 20:56:07 Hemsida: http://camillaesi.blogg.se
Helene

Oljemålningarna var riktigt fina! :3


2016-01-22 x 21:24:04 Hemsida: http://minttu.blo.gg/

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?