[Kristallkrona "Allington"]

 
Jag nämnde för några dagar sedan att en utav de finaste lampor från svensk tillverkare som jag känner till är kristallkronan "Chateau" från tillverkaren <Aneta> som jag är väldigt förtjust i. Men nu har samma tillverkare gjort det igen - kristallkronan "Allington" är ju galet snygg med sin generösa storlek (...och det finns t om en ÄNNU större modell med 15 armar!), överdådiga kristaller och sammetsklädda lampkedja. Jag har verkligen aldrig sett en vackrare lampa! Med denna lampan över sängen sover man som en prinsessa.
 
Jag har lite svårt att hitta återförsäljare på denna lampan, men vet att de flesta lampbutikerna kan köpa in denna modell vid efterfrågan.
 
Till vänster: Jag stod först i valet och kvalet om att skaffa en kristallkrona med 15 armar, men valde istället denna med 8 armar - ett klokt beslut, för en för stor lampa i ett litet rum gör att rummet känns mindre. Med rätt storlek [och ljus] blir det tvärtom - rummet känns större! Så även i detta fall då val utav lampan gjorde stor skillnad. Till höger: Sängbord i "Shabby chic"-stil skymtar bredvid sängen. Denna variant kommer från <Möbelbazaren>. Bordslampan "Marielle", finns att köpa hos <Belysningsimporten>. Detsamma gäller med kristallkronan, båda kommer från tillverkaren Aneta och Belysningsimporten köper in lampor vid efterfrågan. Här skymtar även mina jättefina sammetsgardiner, som finns att köpa hos <Birstagardincenter>.
 
Alltid svårt att fotografera tända lampor - såna här detaljer brukar lösas i efterhand i photoshop men här ser ni en bild live. Gör absolut inte lampan rättvis i verkligheten men wow - vilket ljus!
Genti

Verkligen jättefin! Så himla effektfull på nåt sätt.


2015-08-30 x 10:53:22

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?