Lyxiga soffkuddar

 
Lite nyheter till vardagsrummet... - bland annat en hel drös kuddar i olika färger (dock samma färgtema; vitt och grått) och material. Jag har väl nästan varit lite anti, det här med att skaffa kuddar till vardagsrumssoffan. Dels för att våran soffa är en vit skinnsoffa och dels för att den inte är sådär kritvit, utan snarare benvit. Jag har helt enkelt inte tyckt att kuddar gjort sig så himla bra i skinnsoffor, men efter att ha börjat tänka om - tänk om, tänk rätt... - så skaffade jag ändå ett gäng. De flesta är grå men några är också benvita, precis som soffan.
 
Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. En annan "nyhet" som jag också vågade införskaffa var faktiskt två stycken paljettkuddar. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, att jag gillar paljettkuddar. Men jo, det gör jag faktiskt. Ibland måste man få tid på sig att börja tycka om något, men å andra sidan tycker jag att det känns mer personligt när saker och ting får växa fram. Jag gillar kontrasten med kuddar i olika material - det känns hemtrevligt, lyxigt och framförallt genomtänkt!
 
  
Till höger: Bricka "Day Home" - finns att köpa hos <Market-Place.se>. Älskar storleken på denna (50x30 cm) och att den står på fina, små svarvade fötter. Funderar på att köpa ett nytt soffbord snart (vitt) och då kommer kontrasten på dessa två bli lite finare, tror jag! Den marockanska vasen kommer från RIF Design - finns att köpa hos <Louise Interior.se>. Till vänster: Även doftljuset - gjort av sojavax som doftar helt ljuvligt av "Water Lily & Seagrass" - kommer från Louise Interiör.
Kuddarna (bortsett från den vita som skymtar lite bakom buketten) kommer från <Presentshopen Kinnarp>.
Den vackra buketten är konstgjord (!) och specialbeställd från <artflowers>, en bukett som alltså håller sig vacker för evigt... skönt!
 
Anonym

Så fint och lyxigt


2014-11-12 x 18:25:10
Anonym

Så fint och lyxigt


2014-11-12 x 18:25:10
Marre

Så fint! Varifrån kommer soffan?


2014-11-14 x 11:13:05

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?