Fikahörnan vol. II

 
Ni har väl inte missat idéen jag haft med min fikahörna, som jag också skrivit om tidigare? Inspirerad från riktiga, mysiga kaféer - fast hemma istället. Vilken småbarnsförälder har tid att gå på kafé stup i ett?! Kanske lattemorsorna, men inte jag. Jag vill ha mitt dagliga kaffe men inte behöver det vara tråkigt för det! Detta är vad jag kallar vardagslyx - att kunna ta en kopp kaffe/te och bara koppla av - om än bara för en liten stund. Jag gillar inte att ha fullt med prylar hemma (upplever att det känns för stökigt och jag mår inte bra av det), men fikahörnan däremot känns okej - ja, till och med fulländad - när det är massa grejer. Lite charmigt är det allt!
 
Senast idag hade jag besök utav mina föräldrar som gärna tog sig en kopp kaffe, smidigt att kunna säga att det är självbetjäning som gäller (hihi).
 
Har ni någon så kallad "fikahörna" hemma? 
 
 
Den rutiga helt underbara kannan (och tillhörande små koppar) är ett glöggset från <Sweethome>, även serveringsbrickan kommer därifrån. Håll utkik för inom kort kommer vi att lotta ut ett precis likadant glöggset + serveringsbricka här på hemsidan!
 
Nätta och små, väldigt söta teskedar med en diamant i toppen! Jag har skedar i silver, guld, brun/svart och koppar/brons. Superläckra! Dessa använder jag uteslutande bara till kaffe eller te, de åker fram tillsammans med finporslinet. För fina att användas vardagligt, tycker jag. Många på instagram har frågat mig varifrån de kommer - jag har själv importerat dem från utlandet och tog även in en ett gäng till försäljning. De första 100 skedarna sålde slut efter tio minuter på instagram...
Gabriella

Hej. Undrar om det finns någon möjlighet att få reda på från vilken sida du har beställt skedarna? Tack på förhand :) Gabriella


2015-01-12 x 14:53:54
Malin

Hej!
Det står faktiskt under skedarna, på bilden. Det är jag själv som har importerat dem, utomlands ifrån. Finns tyvärr inte att köpa i Sverige.

Med vänliga hälsningar,
Malin @ inredningstipset.se


2015-01-18 x 18:20:24 Hemsida: http://inredningstipset.se

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?