Glasbox / Smyckesskrin

 
 Jag är nog inte ensam om att gilla förvaringsboxar gjorda i glas, sådana som man t ex kan lägga vackra smycken i. Även fast man kanske inte använder dem dagligen så tål de ju att beundras. Jag är verkligen sådan att jag väljer detaljer till hemmet med hjärtat. Vill helt enkelt bara ha hem sådant som jag verkligen gillar! Dock har jag en svaghet (om man nu kan kalla det så?) är att jag ibland sparar på lite för mycket - men å andra sidan är jag rätt duktig på att rensa också när det behövs...
 
Men jag kan vara sån att jag sparar på någonting som jag TROR att jag kommer få användning utav. Ett halvår senare inser jag att det fortfarande inte har kommit till "användning" och då slänger jag det. Alltid efter att jag har rensat känner jag att jag kan andas lite bättre, haha. Någon som känner igen sig?!
 
  
Till vänster: Favorittavlan (eller snarare - plåtskylt) och kruka från danska <IB Laursen>. Min absolut favorit just nu bland alla inredningsleverantörer. Till höger: Glasbox också från <IB Laursen>.
 
Några av mina favoritsmycken som jag fått av min man. Alla smyckena är köpta från hans resor till Pakistan.
 

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?