Marockanskt i köket

 
Något jag verkligen tycker är jätteläckert är att mixa en lite orientalisk stil (främst marockanskt!) med industriell stil. Denna inredning tycker jag lämpar sig allra bäst i ett kök- eller badrum. Ett marockanskt, kaklat badrumsgolv är ju något utav de snyggaste som finns, om ni frågar mig!
 
Om man inte har möjlighet att kakla om hela köket kan man givetvis ändå få in lite små detaljer som ändå gör "känslan". Dekorera med marockanskt kakel och pryd det med kryddor (...och färska kryddväxter), flaskor och marockanska urnor. Detta marockanska kakel komer från <Loppisverkstan> och detsamma gäller vattenflaskan (med trevlig H2O-information på etiketten) och den lilla krukan (...som för övrigt fungerar jättebra som en lite generösare kaffemugg). Jag älskar när man kan köpa ett "stilleben" - produkter som gör sig fint ihop - i en och samma butik!
 
 
Ljushållaren i cement köpte jag en gång på en utförsäljning - den kostade två kronor och jag köpte på mig ett gäng... då visste jag faktiskt inte vad jag skulle ha dem till, men gillar man något och det är billigt så kan man likaväl passa på!
Anonym

Tjusigt!


2014-12-21 x 14:06:04

Ditt namn
Mejladress
Hemsida

   Spara?